Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 20:17

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 29

28 листопада 2016 р. на базі Центру дитячої та юнацької творчості пройшов районний семінар для вчителів музики та образотворчого мистецтва навчальних закладів району.

Директор ЦДЮТ Ручкіна І.В. у своєму виступі зазначила про роль співпраці навчальних закладів з позашкіллям для розвитку обдарованих дітей.

Далі для присутніх були проведені майстер-класи за різними напрямками: бісероплетіння (керівник творчого об’єднання «Магія бісеру» Люта Н.В.), орігамі (керівники Пасько Н.В., Олексієнко І.А.) та вироби з природнього матеріалу (керівник Ткаченко А.В.).

... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: bilop-cdut | Дата: 29.10.2016 | Коментарі (1)

         26 жовтня під час осінніх канікул учні Кальченківського НВК І-ІІ ступенів: ДНЗ завітали до Центру дитячої та юнацької творчості. Переступивши поріг закладу позашкільної освіти дітлахи поринули у чарівний світ флори та фауни, де познайомилися з рослинами-представниками різних куточків світу: «колючими лицарями» - кактусами, справжнісінькими монстрами-монстерами делікатесними, на власні очі побачили, як ростуть ананаси, банани, фінікові пальми, дивовижні орхідеї.

         Веселим щебетом зустріли дітей хвилясті папуги, німфи, нерозлучники, декоративні та співочі птахи. Серед акваріумних риб найбільшу увагу привернули величезні соми, ніжні скалярії, а золотим рибкам діти замовили свої найпотаємніші бажання. Здивували школярів незвичайні шпорцеві жаби та червоновухі, болотяні, сухопутні черепахи-Тортили.

         Особливо радо привітали дітей мешк ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: bilop-cdut | Дата: 29.10.2016 | Коментарі (0)

Як рік розпочнеш, так його і проведеш. В перші місяці нового навчального року юні митці художньої студії «Палітра» (керівник Олексієнко І.А.) Центру дитячої та юнацької творчості прийняли участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «Образотворче мистецтво» - «Юні художники Сумщини», який проходив на базі комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

З шістдесяти учасників з Сумської області білопільчанки вибороли два призових місця.

Малунова Анастасія зайняла ІІ місце в молодшій віковій категорії основного рівня виконавської майстерності. В середній віковій категорії ІІІ місце виборола Лобанова Анна. Вперше стала учасницею обласного конкурсу Рудь Анастасія.

Голова журі Гапоченко І.І., заслужений художник України, голова Сумської обласної організації національної спілки худ ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: bilop-cdut | Дата: 29.10.2016 | Коментарі (0)

Особистість розкривається через свою творчість. Щороку можливість проявити себе надає Центр дитячої та юнацької творчості через участь у Всеукраїнських, обласних, районних конкурсах, турнірах та різних заходах.

От і цього разу за підсумками минулого навчального року та за результатами перших місяців 2016-2017 н.р. вшановувалися творчі особистості навчальних закладів району, переможці сімейних конкурсів, вихованці позашкільного закладу.

З привітанням та побажанням не зупинятися на досягнутому до присутніх переможців, їх батьків та вчителів звернулася директор Центру дитячої та юнацької творчості Ручкіна Ірина Вікторівна.

За результатами рейтингу участі шкіл в районних масових заходах були вручені грамоти заступникам директорів: Коваленко О.М. (Білопільський НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №3) та Шевцова О.В. (Білопільська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. ім. А.С.Макаренко), педагоги – організатори Муха Н.С. (Білопільська загальноосвітня школа І- ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: bilop-cdut | Дата: 29.10.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz