Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 21:23

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 29 » Вшанування творчих особистостей навчальних закладів району
18:43
Вшанування творчих особистостей навчальних закладів району

Особистість розкривається через свою творчість. Щороку можливість проявити себе надає Центр дитячої та юнацької творчості через участь у Всеукраїнських, обласних, районних конкурсах, турнірах та різних заходах.

От і цього разу за підсумками минулого навчального року та за результатами перших місяців 2016-2017 н.р. вшановувалися творчі особистості навчальних закладів району, переможці сімейних конкурсів, вихованці позашкільного закладу.

З привітанням та побажанням не зупинятися на досягнутому до присутніх переможців, їх батьків та вчителів звернулася директор Центру дитячої та юнацької творчості Ручкіна Ірина Вікторівна.

За результатами рейтингу участі шкіл в районних масових заходах були вручені грамоти заступникам директорів: Коваленко О.М. (Білопільський НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №3) та Шевцова О.В. (Білопільська ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. ім. А.С.Макаренко), педагоги – організатори Муха Н.С. (Білопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2), Скурихіна Н.О. (Ворожбянська загальноосвітня школа І-ІІ ст. №3), Руденко Г.В. (Ворожбянський НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №1), Дудченко Н.О. (Куянівський НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ), вчителі- наставники: Лабунець Л.О. та Кукса С.В. (Білопільський НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №4).

Вшановувалися найактивніші сім’ї Білопілля та Ворожби, які були переможцями районних конкурсів: сім’я Кочмала, сім’я Шинкаренко, сім’я Ворони.

За активну життєву позицію та участь в обласних туристських зльотах педагогічних працівників нагороджені вчитель фізичної культури Біланівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ Мартиненко Є.М., вихователь Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №3 Білан Т.Б., керівники творчих колективів ЦДЮТ Ключник О.В. та Черба А.Є.

Відкрили новий список обласних та Всеукраїнських перемог юні дарування художньої студії «Палітра». Вже порадували своїми перемогами на обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація«Образотворче мистецтво» «Юні художники Сумщини» Лобанова Анна та Малунова Настя, а вихованці школи мистецтв «Сузір’я» Хацько Антон та Дударєв Денис (керівники Ключник О.В., Ходак М.А.) стали переможцями Всеукраїнської виставки-конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, за що були відмічені грамотами на святі.

За активну участь у районних та міських культурно-мистецьких заходах відзначені вихованці ЦДЮТ: Мусієнко Максим, Яковлєва Юлія, Опанасенко Даша, Шокун Яніна, Самарський Сергій.

Вітали присутніх святковим концертом вихованці вокального творчого колективу, циркової студії «Посмішка» та хореографічного колективу «Lucky – DANCE».

Бажаємо всім наснаги та подальших успіхів у новому навчальному році.

Переглядів: 498 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz