Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 21:23

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Змагалися юні патріоти Білопільщини.
08:09
Змагалися юні патріоти Білопільщини.

27 вересня в Центрі дитячої та юнацької творчості в рамках творчого проекту-гри «Паросток», з метою посилення патріотичного виховання учнівської молоді та активізації національно-патріотичного виховання, виховання громадянина – патріота України, відповідального за свою Вітчизну та природу, як національне багатство, було проведено дитячо-юнацьку еколого-патріотичну гру «Паросток». Гра проводилася в формі квесту.

Активну участь у заході взяли команди учнів Білопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. С.М.Гордієнка, Білопільського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ №4, Ворожбянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3. Кожна команда отримала маршрутний лист з назвою зупинок. Згідно маршруту команди повинні були пройти всі об’єкти зазначені на маршруті по черзі, за схемою руху команди по станціях. Біля кожної зупинки чекав охоронець, який давав завдання, оцінював відповідь та спрямовував до наступної зупинки. На кожній зупинці учасники гри повинні були виконати практичне завдання і відповісти на запитання. На проходження маршруту давалася 1 година.

З великим ентузіазмом змагалися школярі в проходженні кожного етапу гри виявляючи свої знання про рідну країну, її історію, природу, видатних людей, демонструючи дружбу, винахідливість, спритність, взаємопідтримку. В ході гри школярі змагалися в знанні рослин – символів України, з заплющеними очима, на дотик визначали насіння рослин, які притаманні нашій місцевості. Юні знавці природи відповідали на запитання екологічної вікторини, виявляли свої знання з історії України, її традицій, символів. Всезнайки виявили неабиякі знання з орнітології, розповідаючи про птахів, які мешкають на Україні.

Немає у світі нічого дорожчого як рідна Вітчизна, бо вона відкриває нам двері в чарівний світ життя. Вона, як мати – одна єдина. На зупинці «Патріотичній» юні патріоти нашої Батьківщини поспілкувалися про славетних українців, доблесних воїнів, які з честю воюють на сході нашої країни з загарбниками. Доторкнулися до народної мудрості, щоб виховати в собі такі ж риси та написали свої мрії на кленових листочках, і прикрасили ними «Дерево мрій». Головною мрією учасників гри було: щоб був мир, щоб закінчилася війна, щоб всі були живі, здорові та щасливі. Юні майстри відвідали «Екомайстерню», на якій виготовили та презентували поробки з квітів, овочів, природного матеріалу. Позмагалися в збиранні туристичного рюкзака виявивши при цьому туристську кмітливість. Наостанок, відвідавши «Банк знань» учасники гри обміняли свої зароблені бали на сертифікати.

За підсумками еколого-патріотичної гри «Паросток» диплом переможця отримала команда Білопільського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ №4;

ІІ місце посіла команда Ворожбянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3;

ІІІ місце Білопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. С.М.Гордієнка.

Всі учасники гри отримали безліч позитивних емоцій та вражень, виявивши почуття відповідальності за свій рідний край, свою Батьківщину – Україну!

Шануймо себе і свою гідність!

Шановані будемо іншими!

Переглядів: 511 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz