Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 15:30

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Літо – улюблена пора року для дітей: є можливість побувати на екскурсіях, оздоровитися та відпочити.

У Центрі дитячої та юнацької творчості з початком літа стартує  третій навчально-оздоровчий семестр. Діти шкіл Білопільщини мають змогу відвідати майстер-класи гуртків різних напрямків, побувати у ботанічному саду закладу, ознайомитися з видовим складом акваріумів, флорою  та фауною.

5 черв ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: bilop-cdut | Дата: 19.06.2019

День захисту дітей – неймовірне свято для всієї малечі світу. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення всіх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини, рідний край і рідне місто. Саме з такими сподіваннями була проведена інтелектуальна гра «Міс Білопільчаночка» за підтримки голови міської ради Юрія Васильовича Зарка. Учасниці продемонстрували красу, грацію, розум, елегантність та талант. Оцінювало майстерність конкурсанток вимогливе, об’єктивне, чесне та компетентне журі. За рішенням якого титул «Міс Білопільчаночка» отримала учениця Білопільської СШ №1 – Валюхова Анна. «Міс Артистичність» - Мойсеєнко Єлизавета (Білопільська ЗОШ І-ІІІст. №2 ім. С. М. Гордієнка), «Міс Глядацьких симпатій» - Єйбоженко Альбіна (Б ... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: bilop-cdut | Дата: 19.06.2019

До Дня захисту дітей Центром дитячої та юнацької творчості був проведений квест «У пошуках скарбів». У грі прийняли участь 5 команд. Кожна команда отримала маршрутний лист. Кількість станцій однакова, але послідовність різна. Парк перетворився на казкову країну адже на кожній станції дітей зустрічали казкові герої, які пропонували виконати завдання і за правильну відповідь отримували підказки.

На станції «Квіткове місто» учасників зустрічали Троянда і Соняшник, на «Казковій» - Червона Шапочка. На інших станціях – Водяний, Мавка, Попелюшка, Мальвіна.

... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: bilop-cdut | Дата: 19.06.2019

Під такою назвою Школа раннього творчого розвитку особистості «Малятко» при Центрі дитячої та юнацької творчості проводжала до школи своїх випускників – дошкільників.

Ця подія радісна і водночас сумна, бо вчорашні малята вже підросли, зміцніли, багато чого навчилися і готові для подальшого дорослого життя. А смуток лягає на серце тому, що маємо розлучатися з ними. Випуск із ШРТРО «Малятко» – особливий день для кожної дитини, адже закінчився безтурботний період дошкільного дитинства. Випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у вишуканих сукнях, хлопці, як справжні джентльмени, у краватках. На свято завітали казкові герої: Учитель та Принцеса, яким діти розповіли ким хочуть стати в майбутньому та підтвердили свої знання з розвиваючих ігор, музичної абетки, англійської мови, хореографії . Малята декламували вірші, співали ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: bilop-cdut | Дата: 18.06.2019

«Майбутнє України творити молодим» – під таким лозунгом пройшло в Білопіллі районне свято, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей 31 травня 2019 року.

Урочиста частина заходу пройшла на площі міста, яку відкрили фанфари та юні барабанщиці закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості». Ведучими свята були члени ради районної школи самоврядування «Лідер».

На святі були присутні керівники району та міста.

У своєму виступі зі словами вітання звернулися до дітей голова Білопільської районної державної адміністрації Володимир Федорович Верещагін та голова районної ради Володимир Іванович Відуєв.

Вони побажали дітям та учнівській молоді успіху в майбутньому, як у навчанні, так і в усіх добрих справах.

«Нинішнє та майбутнє ... Читати далі »

Переглядів: 320 | Додав: bilop-cdut | Дата: 05.06.2019

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Ми за тверезе життя!» (проза, поезія) проводиться серед школярів України, а також усіх бажаючих без вікових обмежень.

Метою конкурсу є виховання здорового способу життя та формування тверезих переконань серед дітей та молоді.

Цього року на конкурс надійшло 878 творів. Робота юних лі ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: bilop-cdut | Дата: 03.06.2019

Традиційно наприкінці навчального року підводять підсумки обласних та Всеукраїнських літературних конкурсів.

17 травня в конгрес-центрі СумДУ (організатором заходу є комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю) ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: bilop-cdut | Дата: 03.06.2019

З-під пензлика майстра злітають Жар-птиці,
Всміхаються зорями, світять зіниці.
І майстер – володар всіх фарб веселкових
Про світ цей чарівний розкаже без слова.

  Кожна епоха дарує людству яскравих особистостей. До кагорти сучасних, талановитих, неординарних митців увійшов наш земляк, член Національної спілки художників України, Заслужений діяч мистецтв, Народний художник України, Лауреат премії в сфері образотворчого мистецтва ім. О. Осьмьоркіна в номінації «Новітні спрямування» - Михайло Володимирович Надєждін, який 18 травня відзначав свій 84 день народження. Сьогодні про талант знаного майстра пензля багато пишуть, виставки його робіт проходять в Україні та за кордоном.
  З нагоди святкування дня народження художника в Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено районний конкурс творів образотворчого мистецтва учнівської молоді «Молод ... Читати далі »

Переглядів: 326 | Додав: bilop-cdut4772 | Дата: 22.05.2019

Комунальний позашкільний навчальний заклад

Білопільської районної ради

«Центр дитячої та юнацької творчості»

 

Положення

районного дитячого конкурсу краси

... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: bilop-cdut | Дата: 21.05.2019 | Коментарі (0)

Щороку в третій четвер травня Україна відзначає унікальне національне свято – День вишиванки. Це свято самобутнє і не прив’язане до жодного національного чи релігійного. Втім, мільйони українців саме цього дня, дістають із шафи національне вбрання – вишиванку, і йдуть у ній на роботу, в університет чи до школи.

Працівники та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості теж долучилися до свята, основною метою якого є збереження національних цінностей та їх популяризація. Діти із задоволенням декламували вірші про Україну, співали пісні, водили хороводи та грали в ігри. Цей д ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: bilop-cdut | Дата: 21.05.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 43 44 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz