Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 21.09.2024, 05:22

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 22 » ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України
17:36
ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

19 лютого 2018 року Сумський державний університет вітав учасників ІІ (обласного) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (далі Конкурс). В Конкурсі взяли участь 338 учасників навчально-освітніх закладів Сумщини.

Білопільщину представляли 5 слухачів наукового товариства учнів Центру дитячої та юнацької творчості: Дорошенко Максим,Тесленко Єва, Лисенко Альона (секція «Історія України», науковий керівник, Віталій Миколайович Король), Пономаренко Артем (секція «Матеріалознавство», науковий керівник Володимир Васильович Стрелец), Твердохліб Катерина (секція «Математика», науковий керівник Марина Миколаївна Дем’яненко) та Ващенко Марина, юний науковець Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. С.М.Гордієнка, науковий керівник Олена Іванівна Євтушенко.

Захід відкрився вітальним словом директора обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариси Володимирівни Тихенко, яка підвела підсумки І етапу Конкурсу, ознайомила з планом проведення ІІ етапу. У своєму виступі Лариса Володимирівна зазначила, що науково-дослідницька діяльність дуже важлива для учнів старших класів, адже попереду – вступ до вищих навчальних закладів, навчання в яких неможливе без науки, підкреслила, що ті учні, які пройшли подібну підготовку, стаючи студентами, мають високі показники у навчанні. Далі Лариса Володимирівна побажала учасникам Конкурсу успіху, наголосивши, що вони вже є переможцями і головне все таки в житті – це здоров’я.

Науково – дослідницькі роботи, презентовані юними науковцями, оцінювалися у три етапи:

  • заочне оцінювання науково-дослідницької роботи;
  • контрольна робота з базової дисципліни;
  • захист науково-дослідницької роботи.

Хочу відмітити, що Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України надто серйозний захід і потребує неабияких зусиль і підготовки, який ставить за мету формування зацікавленості учнів до науки загалом та підготовку талановитої молоді до подальшої наукової роботи. До того ж Конкурс розкриває перед учнівською молоддю великі можливості: розвивається логічне мислення, розширюється світогляд, тренується пам’ять, а найголовніше – формується інтелектуально розвинена, творча, соціально активна і здорова особистість.

Підготовка науково-дослідницької роботи і її захист надзвичайно складна справа, яка потребує великого терпіння, ерудиції, знань і надзвичайно багато часу. Тому отримати визнання досвідчених науковців найзаповітніше бажання кожного учасника такого відповідального конкурсу.

Всі наші юні науковці гідно презентували свої науково – дослідницькі роботи і отримали високі бали, а Тесленко Єва за сумою набраних балів посіла ІІ місце.

Головне в тому, що всі учасники Конкурсу відчули смак дослідницької роботи і відкрили в собі майбутніх науковців. Вони переконані: їхнє сьогоднішнє захоплення стане добрим підґрунтям для подальшого навчання та вибору майбутньої професії.

Дякуємо науковим керівникам, учням та їх батькам за плідну працю і бажаємо подальших успіхів у досягненні мети, а головне – здоров’я!

Переглядів: 406 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz