Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 21:02

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 7 » Звертаємось до вас - наші ровесники
09:28
Звертаємось до вас - наші ровесники

Ми, лідери районної «Ради старшокласників Білопільщини», звертаємося до однолітків та небайдужих жителів нашого міста.

Білопілля – місто, в якому ти народився і живеш, це маленька Батьківщина, твоя друга домівка. І всі ми цінуємо комфорт та красу в своєму домі, і те, яким наше місто буде в майбутньому, залежить сьогодні від ставлення жителів до нього.

Ми пройшлися центром Білопілля, щоб запитати, що подобається в ньому його жителям. Відповіді різні: хто схвально відзивається про міський парк, де можна провести вільний час разом з друзями, хто говорить про те, що містечко стає кращим, розвивається. Говорили багато чого, але жоден не забув згадати про його затишність. Так от про це й піде розмова.

В центрі нашого міста є зелений миловидний  куточок – парк імені Т.Г.Шевченка, де в 2014 році було встановлено пам’ятник до сторіччя з Дня народження великого українського поета. До пам’ятника веде алея, яка оздоблена гарними сучасними ліхтарями та кованими лавками, проведений безлімітний інтернет, поставлені сміттєві баки для вторсировини. Відпочивай і радій, але пройшло лише три роки, а що ми маємо…понівечені ліхтарі, вирвані ковані перила, зламані дощечки з лавок, купи сміття. Соромно і боляче за тих, хто це робить.

За парком доглядають ретельно, але те, що робить наша молодь неправильно. Висновок – прагнемо до Європи, а вести себе як справжні європейці не вміємо, чи не хочемо. Дякуючи місцевій владі місто з кожним роком стає гарнішим: відновлюється міський парк, реконструюються та відкриваються пам’ятники, модернізуються тротуарні доріжки. Але ми замість того, щоб берегти, не говорячи вже про те, щоб покращувати, просто все нівечимо, а потім самі ж обурено описуємо наше місто, прагнучи чогось більшого. Спочатку потрібно навчитися дбати про те, що є, адже жити у красивому місті хочуть всі, а робити все для його покращення одиниці, а то й взагалі ніхто. Кожен повинен почати з себе, хоча б з найпростішого не шкодити.

Рада старшокласників Білопільщини звертається до небайдужої молоді міста та запрошує до співпраці: «ЗРОБИМО НАШЕ МІСТО НАЙКРАЩИМ!»

В Білопільському районному Центрі дитячої та юнацької творчості розроблений соціально – освітній екологічний  проект «Земля наш спільний дім, іншої не має і бути не може», де під час операції «Чисте місто – чиста совість», ми, як лідери учнівського самоврядування, закликаємо небайдужих однолітків приєднатися до нас та перестати шкодити рідному місту. І запроваджуємо акцію: зламав або нашкодив місту – не забудь ХРЮКНУТИ!

Не будьте байдужими! Давайте зробимо висновки та почнемо не лише на словах шанувати Білопілля, а й бережливо ставитися до нього.

Переглядів: 399 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz