Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 16:57

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 17 » Вихованці ЦДЮТ – учасники обласної конференції «В світі краєзнавчих відкриттів»
16:56
Вихованці ЦДЮТ – учасники обласної конференції «В світі краєзнавчих відкриттів»

10 грудня вихованці Білопільського ЦДЮТ стали учасниками обласної краєзнавчої конференція учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів», на базі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Захід має власну історію – вже 15 років поспіль консолідує навколо ідеї активізації краєзнавчої роботи учнівської молоді всіх небайдужих.

На секції Всеукраїнської експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» Титаренко Юлія презентувала екскурсійний маршрут до селища Жовтневе та результати пошукової роботи здійсненої екскурсії.

Трапезнікова Анастасія на секції Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» представила пошукову роботу Храм архістратига Михаїла – унікальний архітектурний пам’ятник пізнього історизму».

З метою виховання в дітей та учнівської молоді любові до Батьківщини, готовності до саморозвитку, самовдосконалення задля її становлення та євроінтеграції, захисту честі, гідності, суверенітету, шанобливого ставлення до героїчного минулого і сьогодення на теренах області упроваджувався обласний соціально-освітній проект «Перемога 2015 – від «Я» до «Ми».

З метою виконання завдань обласного соціально-освітнього проекту «Перемога 2015 – від «Я» до «Ми» педагоги Білопільського Центру дитячої та юнацької творчості розробили місцевий практико-орієнтований проект «Зерна добра Олесевого краю», що включав освітньо-виховні, мистецькі, благодійні соціально-значущі заходи під гаслом «Я –українець і цим пишаюсь», започаткована районна естафета корисних справ «З маленьких перемог кожного – до загальної Перемоги».

 

Працюючи за завданнями проекту, педагоги намагалися сформувати в юних українців почуття ідентифікації себе з українською нацією; єдності, відповідальності за загальну справу, усвідомлення значення спільних зусиль, роботи в команді.

Виконання корисних, добрих справ розвивали в дітей ініціативу, спонукали до самовідданої праці на благо національного відродження України.

Під час проведення обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді на секції «Перемога 2015: від «Я» до «Ми» було підбито підсумки роботи за завданнями проекту.

Результати проекту презентувала Куценко Яна, яка ознайомила присутніх з корисними справами, реалізованими вихованцями ЦДЮТ.

Переглядів: 689 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 2.5/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz