Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 10:57

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 22 » ВІДПОЧИНОК У «ВЕСЕЛЦІ»
08:32
ВІДПОЧИНОК У «ВЕСЕЛЦІ»

Для дітей канікули – це період зміцнення здоров’я, нових знайомств та пригод. А ще – яскравих вражень, творчості, пізнання світу. Літній відпочинок – це невід’ємна складова частина всієї життєдіяльності дитини, у якій гармонічно поєднуються духовно-естетичні, пізнавальні, моральні чинники. Організація профільного табору відпочинку з денним перебуванням «Веселка» – одна з найцікавіших форм роботи з вихованцями в літній період.

При Центрі дитячої та юнацької творчості для вихованців щорічно організовується робота табору, але, нажаль, без харчування. Цікаво та корисно провести початок літніх канікул з 06 червня по 20 червня 2018 року змогли вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. За короткий проміжок часу працівники табору створили реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я в її руках. У «Веселці» спліталися активний відпочинок з розвитком інтелекту, вихованням особистісних якостей з розвитком самостійності. Літній профільний табір – могутня форма проти бездоглядності та асоціальної поведінки дітей. В роботі табору педагоги враховували дитячі інтереси, приймали до уваги бажання кожної дитини, їх індивідуальні потреби. Дітям пропонувалися різні завдання, завдяки яким вони могли виконувати свої бажання. Програма дала можливість кожній дитині проявити свої здібності в повному обсязі. В цьому допомагали заняття за напрямами: інтерклуб «Мандрівка англійською», інтеграційні заняття «Світ навколо нас», школа «У світі танцю», спортивно-військове мистецтво «Флотилія «Десна». Різноманітне дозвілля, спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, свята, подорожі надало змоги кожній дитині набратися сил та зміцнитися. Кожен день, як барви веселки, був веселим, цікавим, наповненим новими зустрічами, новими враженнями та розвагами.

Так швидко промайнули дні оздоровлення дітей у «Веселці» і настав час прощатись.20 червня відбулося урочисте закриття профільного табору відпочинку з денним перебуванням «Веселка». Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне, для когось це були нові враження від місць, в яких він раніше ніколи не був, для когось враження від ігор, конкурсів, які щодня у ньому проходили, хтось - зустрів своїх старих друзів, а хтось нових. Як стверджує одна романтична легенда, у кожного є два береги – від якого людина відпливає і до якого має неодмінно пристати. На цій довгій дорозі зустрічаються інші, не менш значимі зупинки. І усе ж, хоч би де не зупинялася людина, їй неодмінно світитиме далеким вогником оповитий щемним спогадом отой найперший Берег Дитинства. Покликання організаторів оздоровлення – подарувати дітям таку згадку про щасливе, безтурботне дитинство, в якому лише яскравими кольорами малюються барви літа… По закінченні відпочинку в таборі неозброєним оком видно, що багато дітей здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті. Табір «Веселка» зачинив свої двері. На жаль, нікому ще не вдавалося «спіймати» веселку. Вона справді невловима й недовговічна. Вона дарує радість лиш на мить, а потім швидко тане на очах, залишаючи почуття смутку, легкої задуми з приводу швидкоплинності всього, що наважується радіти життю…

А далі – веселі літні канікули, які допоможуть нашим вихованцям набратися нових сил та вражень! Всім бажаємо незабутніх канікул!!! Діти – наше майбутнє! То ж докладемо зусиль, щоб виростити їх здоровими, розумними, талановитими та щасливими!

Переглядів: 388 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz