Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 07:01

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 15 » ВЕСЕЛКОВЕ ЖИТТЯ
11:12
ВЕСЕЛКОВЕ ЖИТТЯ

ВЕСЕЛКОВЕ ЖИТТЯ

Ось прийшов веселий час!

Сто розваг для тебе в нас:

бігай, грайся, розважайся,

пізнавай все, розвивайся!

 

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Це час ігор, розваг, свободи у виборі занять, період вільного спілкування дітей, зміцнення їхнього здоров’я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод.

З 19 червня до 9 липня 75 дітей оздоровлювались у профільному таборі денного перебування „Веселка” Центру дитячої та юнацької творчості.

Для максимального задоволення потреб дітей, роботу табору організовано за чотирма напрямами: художньо-естетичний (вокально-хореографічний ансамбль «В ритмі танцю»); гуманітарний (школа англійської мови «Мандрівка англомовними країнами»); еколого-натуралістичний клуб «Природа - наш дім»; спортивно-туристичний (профільний загін «Азимут»). Протягом табірної зміни діти поглиблювали знання, здобуті на заняттях гуртків, студій, секцій, та здобували нові під час театралізованих занять, «мандрівок», ігор. Вихованці профільного загону «Азимут» працювали за особливою програмою: вивчали військову підготовку, мали форму та статут.

Створенню хорошого емоційного настрою, почуття романтики сприяли веселкові атрибути: пілотки, галстуки, стрічки, які додавали урочистості заходам та святам.

І розпочалось цікаве табірне життя, сповнене дитячих вигуків, оплесків, радощів і хвилювань.

Зустріч з ветеранами «Далеке минуле 1941-го» з нагоди річниці початку Великої Вітчизняної війни нагадала кожному про те, як цінувати мир,поважати і пам’ятати тих, хто поліг на місцях бойових дій. Гостям-ветеранам діти подарували концертні номери, поезії та квіти, натомість вони звернулись до юного покоління зі словами вдячності та настанови. Ліричним акордом свята стало колективне виконання пісні «Катюша», покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам.

Екскурсія на луки надихнула дітей на творчість. Разом з вихователями, діти виготовляли віночки з лугових квітів, збирали букети, брали участь у спортивних іграх. Кожна дитина замислилась над тим, що вона зробить для покращення екології нашого міста.

Особливі емоції у дітей викликала зустріч з прапорщиком прикордонної служби «Білопілля», Галицьким Олександром Миколайовичем, який ознайомив дітей з особливостями професії прикордонника.

Конкурсно-розважальні програми, інтелектуальні вікторини, спортивні естафети, екскурсії до Шкуратівського дендропарку та до Сумського ботанічного саду – це далеко не все, що залишиться у спогадах дітей.Адже відпочинок у таборі - це емоції, нові знайомства та чудовий настрій на все літо.

Швидко минають літні дні і так швидко промайнули 14 днів відпочинку дітей у таборі. Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне.

Попереду ще два місяці літнього оздоровлення та відпочинку. Бажаємо всім гарно відпочити, вирости і повернутись до навчання, сповненими новими силами!

 

 

 

О.Колотуша,

керівник літературної студії ЦДЮТ

Переглядів: 603 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz