Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 21:08

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 1 » У "Веселці" - весело!
10:08
У "Веселці" - весело!

Літній навчально – дозвіллєвий період у ЦДЮТ – це не лише ігри, розваги та цікаве дозвілля, а й закріплення отриманих знань у різних видах дитячої діяльності, загартування та зміцнення здоров’я вихованців.

Змістовний відпочинок, створення належних умов для освітньої, культурно – виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи та подальше формування в дітей життєвої компетентності – головна мета профільного навчально – дозвіллєвого табору "Веселка" при Центрі дитячої та юнацької творчості, який традиційно працював і в цьому році, хоча в зв’язку з браком коштів у бюджеті в таборі не було організоване харчування, але бажаючі яскраво і цікаво відпочити були.

Педагоги робили все можливе, аби в життя в таборі було цікавим і насиченим, щоб діти розкрили свої здібності, таланти, гарно відпочили.

Ранок в таборі традиційно розпочинався з музичної зарядки на свіжому повітрі, яка дарувала не лише користь, а й радість.

Роботу в таборі було сплановано таким чином, щоб у дітей не залишилось жодної хвилини для нудьги. Спочатку діти займалися у гуртках за напрямами закріплювали навчальну програму, потім на них чекали конкурси, розважально-ігрові програми, вікторини, спортивні змагання, дискотека.

Особливу увагу педагоги приділяли патріотичному вихованню, символам і традиціям України, вшануванню пам’яті героїв. 22 червня вихованці табору взяли участь у покладанні квітів до братської могили і підніжжя меморіалу і того ж дня під час свята "Ніхто не забутий, ніщо не забуте" в Центрі дитячої та юнацької творчості діти читали вірші та подарували квіти ветеранам військових дій, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих. Ветерани поділилися спогадами про часи воєнного лихоліття та побажали молодому поколінню натхнення і успіхів у навчанні, здоров’я, миру та злагоди нашій країні.

Незабутні враження і багато позитивних емоцій діти отримали під час виходу на луки та каші приготованої на вогнищі.

Яскравим та цікавим пройшло свято закриття табору " Веселка", на якому діти продемонстрували свої здібності, таланти і на згадку всі отримали фото та солодкі подарунки.

За час відпочинку в таборі діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати в колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання,усвідомили важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку.

Кожен день у таборі був насичений новими подіями, враженнями, почуттями.

Табір "Веселка" зачинив свої двері під слова пісні "Живой уголек" та в серці кожної дитини нехай не згасає іскорка доброти, людяності, щирого дитячого щастя. 

Переглядів: 611 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz