Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 14:29

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 18 » У магію мистецтва
09:52
У магію мистецтва

Мистецтво… Це відтворення дійсності в художніх образах. І справді, коли душа переповнена емоціями та почуттями, то хтось бере в руки фарби і пензлі, хтось перо чи ноти, а інший вмикає музику і танцює. Ось в цьому і полягає магія мистецтва. Саме під такою назвою в Білопільському районному будинку культури силами творчого колективу та вихованців Центру дитячої та юнацької творчості відбулась яскрава концертна програма «У магію мистецтва».

Від початку концерту із величезним захопленням глядачі спостерігали за тим, що відбувалось на сцені, адже кожен номер – це окремий сюжет.

Не залишили байдужими мелодії, що звучали у виконанні оркестру народних інструментів закладу. Особливо стривожив глядачів «Шкільний вальс», присвячений ветеранам Великої вітчизняної війни. Воєнний привал, відтворений у хореографічній композиції, настільки проникливо передав атмосферу того часу, що кожен на собі відчув, що подвиг 1941-1945-го років ми не маємо права забути. Всім ветеранам, присутнім в залі, зі словами вдячності діти подарували квіти.

З цікавістю спостерігали за театралізованою демонстрацією колекцій одягу «Королівський бал». За декілька хвилин сюжетної композиції глядачі не лише побачили, яким був одяг знаті, а й відчули його казковість – на балу приносили подарунки-сюрпризи, зустрічали гостей та танцювали.

Представлена колекція жіночого вечірнього вбрання театром костюмів «Модерн», виготовлена руками вихованців дизайн-студії з паперу. Порадували глядачів новими номерами і вихованці циркової студії «Посмішка».

Хореографічна композиція «Призрак оперы», перенесла присутніх в XVII ст. Захоплюючі костюми гусарів, вміло підібраний музичний супровід, талановита постановка, професійне підготовка – все це сприяло відтворенню тогочасної епохи. Поряд з вихованцями виступали їх наставники – керівники студій, гуртків, секцій та директор Центру дитячої та юнацької творчості, І.В. Ручкіна.

Дітей вітали почесні гості свята: голова районної ради В.О. Лютий та начальник відділу освіти О.В. Нестерович.

Виступи юних вокалістів, музикантів, танцюристів та циркачів показали наскільки різностороннім є розвиток вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

   

Завершили концертну програму піснею «Вишиванка», яка об’єднала всіх артистів на святковій сцені, у виконанні Дарії Ручкіної.

Концерт став справжнім святом краси та таланту!

Переглядів: 608 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz