Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 19:47

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 15 » У чарах кохання
21:59
У чарах кохання

З тобою жити на одній землі, — яке велике щастя!

Олександр Олесь 

До Дня Святого Валентина вихованці та педагогічний колектив Центру дитячої та юнацької творчості підготували і провели цікаву шоу – програму «У чарах кохання», в якій прийняли участь старшокласники шкіл міста.

Ведучі Анна Чубенко, Ольга Колотуша та Денис Терещенко запропонували учасникам відправитись у незабутню подорож, в круїз по планеті закоханих і разом з іншими народами відсвяткувати День Святого Валентина.

Учасники Свята побували в Бразилії і її столиці, всесвітнього феєричного карнавалу Ріо-де-Жанейро. Разом з бразильцями потанцювали запальні латиноамериканські танці, насолодилися неймовірної краси карнавальними костюмами. Потім білокрилий  авіалайнер переніс їх до Америки де вони зустрілися з ковбоями, Майклом Джексоном, Мадонною, Арнольдом Шварценегером. Позмагалися у силі та спритності.

А на казковому кораблі вони припливли до берегів Турції. Але перед тим, як змогли насолодитися східними танцями в гаремі султана, на них напали морські пірати. І тільки чародійна сила кохання в образі Купідона змогла їх визволити з полону.

В Індії наші конкурсанти зустрілися з магом, який умів читати думки закоханих.

Але в яких би країнах вони не побували, а таки вдома, на своїй рідній Україні краще. І ближче до серця українські звичаї, і українська культура. Тому всі учасники свята з задоволенням послухали пісні про кохання у виконанні Тетяни Дьоміної і Вадима Щербаня, а також подивилися сценку Вакули та Оксани з повісті М.Гоголя «Ніч перед Різдвом»(Вакула – Олексій Бунякін, Оксана – Катя Саприкіна) та фрагмент з опери М.Лисенка «Наталка - Полтавка» (Наталка – Ольга Колотуша, Возний – Микола Науменко).

Шоу-програма включала різноманітні конкурси: «Карнавал», «Слова кохання», «Ода любові», «Армреслінг», «Смачна страва» і багато інших. В яких з задоволенням приймали участь всі учасники та конкурсанти.

Фіналом Свята став вибір пари «Валентин та Валентина – 2013». По кількості набраних балів та взаємною згодою членів журі почесне звання «Валентин та Валентина – 2013» отримали учні Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Катя Литвин та Андрій Кобзар. Вони нагороджені почесними дипломами Центру дитячої та юнацької творчості і цінними подарунками.

Інші конкурсанти отримали дипломи позашкільного навчального закладу,  почесні звання: «Найелегантніша пара», «Найромантичніша пара», «Найчарівніша пара» , а також цінні призи.


Нагородження проводили: голова журі, заступник начальника управління освіти, молоді та спорту – Ольга Володимирівна Нестерович та директор Центру дитячої та юнацької творчості Ірина Вікторівна Ручкіна.

Переглядів: 724 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz