Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 14:45

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Тиждень Позашкілля
10:54
Тиждень Позашкілля

Країна Позашкілля – це світ творчості, яскравої і безмежної. Хіба є щось прекрасніше, ніж спілкування з мистецтвом! Воно відкриває чисті, просторі небосхили майбутнього, робить нас добрими, розумними, милосердними.

Тиждень Позашкілля традиційно проходить в I умовній чверті навчального року і дає змогу школярам міста та району поринути у світ мистецтва, побачити всю різноманітність гуртків, студій, секцій, клубів Центру дитячої та юнацької творчості та ознайомитись зі специфікою їх роботи.

Розпочався захід цікавою екскурсією закладом, яка від самого початку захопила учнів. У школі мистецтв «Сузір’я» діти побачили секрети створення сувенірів з природнього матеріалу, сучасні техніки декорування предметів. На майстер-класах з лозо-, соломо- та бісероплетіння, вишивки стрічками та хрестиком, валяння вовною, паперопластики, деревообробки, м’якої іграшки та шкіргалантереї кожен бажаючий мав можливість зробити перші спроби у створенні неповторних сувенірів своїми руками.

 

 

Любителі танців мали змогу поринути у простір, де кожна дитина знаходить своє покликання, виявляє талант до мистецтва класичного, бального, естрадного танцю та брейк-дансу. Для тих, хто хоче досконало володіти своїм тілом працює гурток гімнастики та акробатики. Юних модельєрів, акторів, артистів чекають студії театрального, циркового мистецтва, дизайну та театру мод, музична студія. Для тих, хто надає перевагу активному способу життя та спорту працюють секції «Боксу», «Фітнесу», «Аеробіки», «Панкратіону», «Футболу», «Пішохідного туризму».

На заняттях секцій Наукового товариства учнів вихованці більш глибоко відкривають світ математичних, природничих та гуманітарних наук. Підсумком роботи юних науковців є щорічні конференції-захисти науково-дослідницьких робіт, кращі з яких представляються на Сумській обласній учнівській конференції та студентській «Перший крок у науку» (Сумський державний політехнічний університет). Випускники секцій НТУ щорічно стають студентами вузів, відповідно до обраної спеціальності.

У турисько-краєзнавчому відділі на учнів шкіл міста чекала заочна подорож Білопільщиною. Діти поринули у далеке історичне минуле рідного краю, ознайомились з місцевими видатними діячами.

Дуже запам’яталась школярам екскурсія до міні-зоопарку та міні-дендрарію. Мальовничі куточки живої природи закладу наблизили кожного до оточуючої нас флори та фауни, нагадали про необхідність її збереження та примноження.

Конкурсно-розважальна програма на свіжому повітрі стала чудовим підсумком дня. Усміхнені обличчя дітей говорили про те, що вони обов’язково прийдуть сюди знову, для того, щоб самим стати частинкою дитячої Країни Позашкілля.

 

Переглядів: 868 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz