Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 21:15

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 19 » Свято зимуючих птахів
17:45
Свято зимуючих птахів

Надворі зима. Сніг вкрив землю білою ковдрою та крижаною кіркою, на вулиці зимно, холодно. Люди щонайшвидше поспішають потрапити до своїх теплих осель. Тільки зголоднілі та замерзлі пташки нікуди не поспішають сидять на гілках, розпушивши своє пір’ячко (так тепліше); мріють про весняне тепле сонечко. Та до весни ще так далеко.

Птахи – діти повітря, підкорювачі повітряного океану. Вони можуть підніматися вище хмар, перелітати пустелі й моря. Багато з них відлетіли на зиму в теплі краї, але багато залишилося з нами в похмурі зимові місяці. Нелегко доводиться птахам взимку, прилітають вони до людських осель, зазирають в шибки будинків щоб привернути до себе увагу і отримати хоч якусь допомогу.

Юні друзі природи Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1; Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2; Білопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4; Ворожбянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 прийшли до Центру дитячої та юнацької творчості на свято зимуючих птахів не з порожніми руками. Юннати виготовили для зимуючих птахів годівнички різноманітних конструкцій, принесли корми: зерно, крихти хліба, насіння соняшнику. На свято до дітей завітали Маша і Ведмідь, які розповіли багато цікавого та пізнавального про зимуючих птахів. Юні любителі природи поділилися з ними своїм досвідом роботи яка проводиться в загальноосвітніх закладах по збереженню птахів взимку.

Під час свята Маша та Ведмідь приготували для юннатів пташині кросворди та вікторини, веселі пташині перегони, розповіли цікаві легенди про птахів. Всі разом побували в «Бюро знахідок», а на завершення свята розвісили годівнички які виготовили в міському парку ім. Т.Г.Шевченка, наповнили їх кормом, нехай радіють пташки та діти, яким не байдужа доля пернатих друзів.

Підгодовуйте птахів взимку – вони наші невтомні помічники в боротьбі за високі врожаї.

Переглядів: 1082 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz