Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 12:53

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 19 » СВЯТО ВЕСНИ, КРАСИ І НАТХНЕННЯ
17:39
СВЯТО ВЕСНИ, КРАСИ І НАТХНЕННЯ

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.

І у Школі раннього творчого розвитку «Малятко» при Центрі дитячої та юнацької творчості відбулось чудове свято мам, бабусь і сестричок. Воно принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів, сонячне тепло та щирі почуття ! Свято - це завжди казка, сповнена позитивними емоціями та яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.

Надзвичайно зворушливо розпочалося свято хореографічною композицією «Весняний вальс», яку подарували діти разом з мамами. Веселою і цікавою була театралізована сценка Баби Яги з ягусями, подружки Кікімори та Водяного, які потім грали з дітьми в цікаві ігри.

Завітала у гості до малят і Весна з подарунками, яку діти зустріли оркестром дзвіночків, зігравши весняну мелодію. Було надзвичайно приємно бачити щиру радість в їхніх очах. Діти вітали своїх любих мам, дарували їм посмішки, вітання та саме найдорожче – свої теплі обійми та серця під час танцю «Мамо, серденько»! На святі звучали пісні про маму,бабусю, які розчулювали присутніх до сліз. Вихованці школи «Малятка» дивували дорослих своїми дзвінкими і радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів та неперевершеним дитячим артистизмом. Мами і тата підтримували своїх діточок, долучалися до участі у святкових іграх «Господиня», «Квітник для матусі» . Наприкінці свята діти привітали мам та бабусь подарунками, які виготовили своїми руками.

Свято було неповторним і пройшло у доброзичливій атмосфері, а результатом стали незабутні дитячі враження,емоції та посмішки батьків.

Даний захід приніс і дітям, і батькам гарний настрій та залишив приємні спогади про прекрасно проведений час. Отож, ніжні матері,турботливі бабусі, любі сестрички, милі дочки й онучки, бажаємо Вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть гідні люди, а серед них чоловіки, з якими будуть нестрашні будь-які негоди. Бажаємо, щоб кожний день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм. Хай сонце заходить з весною у ваші домівки, хай з снігом розтануть і біль, і гнів, і нехай білий підсніжник принесе любов.

Переглядів: 388 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz