Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21.05.2024, 03:31

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 4 » Свято натхнення, досвіду і краси
12:13
Свято натхнення, досвіду і краси

Свято натхнення, досвіду і краси «Калинове намисто» об’єднало різні покоління народних умільців декоративно-ужиткового мистецтва району в Центрі дитячої та юнацької творчості.

Продовжувати та примножувати традиції нашого народу – це одне з найголовніших завдань кожного українця. Знання українського народного ремесла вихованці ЦДЮТ отримують на заняттях гуртків декоративно-ужиткового спрямування від умілих педагогів-наставників, які намагаються зробити процес пізнання цікавим і різноманітним. У Центрі дитячої та юнацької творчості працювали знавці своєї справи: Шестак Л.П., Новак Л.В., Бабченко О.В., Білан Т.Б.

Три роки поспіль вихованці напряму є активними учасниками Всеукраїнського конкурсу Інституту обдарованої дитини (м. Київ), 36 – занесені до книги «Обдаровані діти України», 27 з них за результатами конкурсу отримали путівки до міжнародного дитячого центру «Артек». Вихованці школи «Сузір’я», художньої студії «Палітра», майстерні «Відродження» є щорічними переможцями конкурсів різних рівнів.

Районний захід «Калинове намисто», покликаний залучити до світу прекрасного мистецтва, пройшов у затишній атмосфері майже родинного спілкування для широкого кола глядачів: вихованців та випускників ЦДЮТ, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва району, гостей міста.

Творчі майстерні відображали напрацювання вихованців гуртків під керівництвом Ключника О.В.(деревообробка), Урбанської І.Ф. (вишивка стрічками), Пасько Н.В.(паперопластика), Кохтенко Н.М. (м’яка іграшка), Ткаченко А.В. (соломоплетіння), Рудь Н.Є. (бісероплетіння), Олексієнко І.А. (художня студія), Суховерхова Н.М. (лозоплетіння).

Представили свої чудові роботи на виставку майстрині з с. Павлівки: Анісова Н.М., Чала В.В., Масютіна О.М., з майстер-класами завітали Годович Т.І. з доньками, Дегтярьова Р.А. з учнями.

Концертна програма, яка відображала традиції ярмарку, стала окрасою заходу і підняла настрій присутнім.

Без минулого немає майбутнього, від покоління до покоління, від давнини до сьогодення передаються знання, які є для нас неоціненним скарбом української культури.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 584 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz