Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 17:15

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 11 » ШКОЛА «МАЛЯТКО» ПРОВОДЖАЛА СВОЇХ МАЛЕНЬКИХ ВИПУСКНИКІВ...
08:44
ШКОЛА «МАЛЯТКО» ПРОВОДЖАЛА СВОЇХ МАЛЕНЬКИХ ВИПУСКНИКІВ...

Випуск із школи раннього творчого розвитку особистості «Малятко» - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

5 червня на святі «Кольорове дитинство» Центр дитячої та юнацької творчості приймав гостей: батьків, бабусь й дідусів, всіх бажаючих, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 22. Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у нашому «Малятку».

Випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери - у краватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і педагоги закладу. На свято до дітей завітали казкові герої: принцеса, яка дала дітям завдання прокласти веселкову доріжку до школи, Фрекен Бок перевірила готовність дітей до школи та манери вихованості, Петрик П’яточкін, який допоміг зібрати кольори веселки. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців, знання з англійської мови, вміння читати і рахувати.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та педагогів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - здорових дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася директор Центру дитячої та юнацької творчості Ручкіна І.В., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі, знайти себе, своє місце в житті, вирости й бути завжди людиною. Василь Симоненко говорив, «що тисячі доріг, мільйони вузьких стежинок проляжуть і ось тут головне — не помилитися, обрати свою дорогу у нелегку круговерть життя...». Ірина Вікторівна вручила кожному випускнику посвідчення про закінчення школи «Малятка» та невеличкі солодкі подарунки. А педагоги, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. Від імені батьків виступили: Кашка Оксана Федорівна, Андріящук Наталія Олексіївна , Сибірка Оксана Валентинівна, які подякували дирекції та працівникам закладу позашкільної освіти за виховання дітей та побажали усім дошкільнятам лише добра, успіхів у навчанні.

Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Ось і пройшов дитинства час,

І кличе школа в перший клас.

Перша парта, клас, букварик,

Хай щастить тобі, школярик!

Переглядів: 367 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz