Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 08:49

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Квітень » 18 » Школа «Лідер» у співпраці з міською радою
15:28
Школа «Лідер» у співпраці з міською радою

15 квітня у співпраці з міською радою члени районного самоврядування школи «Лідер» Центру дитячої та юнацької творчості взяли участь в ініційованій акції висадки хвойних саджанців майбутнього дендропарку на площі майже 1,5 га.

Діти залюбки носили пісок, копали ямки, підносили воду. І незважаючи на дощ та прохолодну, вітряну погоду активно працювали.

До акції долучилися керівники Центру дитячої та юнацької творчості, працівники районної міської ради, батьки, жителі міста.

Були висаджені різновиди хвої, ялини, ялівець та модрини.

Всі добре знають, що дерева забезпечують здорове повітря для нашої планети. А якщо це ще і соснові – то ще і очищення кисню.

Вони здатні виробляти такі активні речовини, як фітонциди, які пригнічують розвиток мікроорганізмів, здатні перемогти туберкульозну паличку. Також такі місця є корисними для курців і людей, які переживають постійні стреси. У числі хвойних вітамін С, E, P, K, H, B1, 2, 6.

Деякі люди готують настойки і відвари з хвої, які успішно замінюють їм аптечні мультивітаміни.

Щоб розслабитися і підвищити свій тонус, готують хвойні ванни. Полегшення приходить миттєво. Хвоя – здатна омолоджувати шкіру.

Районне самоврядування школи «Лідер» Центру дитячої та юнацької творчості реалізує проекти «Піднімемо ліси разом», «Нехай квітує місто моє» у співпраці з міським головою Юрієм Васильовичем Зарком та його командою.

Такі акції є потрібними для нашого міста, нашої планети. Хотілося б, щоб більше людей брало участь у них і не лише брали, а і допомагали у догляді. Щоб не були осторонь, не були байдужими, пасивними.

Для того, щоб наша країна була квітучою, треба, щоб кожен у своєму селищі, місті розпочинав із себе, долучався до таких заходів.

З метою реалізації Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», включаючи операцію «Лісівники плекають ліс» актив Центру дитячої та юнацької творчості продовжуватиме роботу по висадці дерев на території дендропарку імені Йосипа Хомича Мухопада, розширенню скверу О.Олеся та ботанічного саду при Центрі дитячої та юнацької творчості, а також насадження іменної алеї на виділеній території міською радою.

Переглядів: 308 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz