Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 10:56

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 2 » Школа «Лідер»
10:55
Школа «Лідер»

На розвиток молодого покоління впливає чинник вибору між двома моделями життя: пасивного ( коли за людину хтось робить вибір і приймає рішення) й активного (коли людина свідомо вирішує, як їй жити і діяти).

Сучасному суспільству потрібні енергійні, ініціативні люди. Які володіють якостями лідера, здатні організовувати діяльність.

У зв’язку з цим виникає необхідність у підготовці таких людей зі школи. Тому Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості, як освітньо-виховний заклад розвиває у молоді творчий потенціал учнівського самоврядування.

23 квітня цього року нас було запрошено на весняну сесію обласної школи «Лідер». Також сюди завітали 50 активістів, представників шкільного життя з усієї області.

Голова Ради Старшокласників Білопільщини - Міллер Анастасія та заступник Міллєр Марія – гідно представили свій район.

Цікавою та насиченою була програма для учасників. Лекцію-дискусію з теми: «Сучасні можливості реалізації для молоді в області» провів ( М.Ковалевський, лідер студентського  самоврядування СумДУ), (А.П. Хаба, начальник ВОМР ОСС СумДУ) провела тренінгові заняття на тему: «Проектна діяльність, конкурс молодих ініціатив».

Активісти самоврядування Білопільщини – Анастасія та Марія показали себе досить обізнаними, активними, комунікабельними, дієвими, творчо-налаштованими та результативними.

Не залишилися без уваги і координатори (педагоги), які також були присутні на тренінгу. Поспілкувалися із прекрасним оратором, витонченою особистістю, лідером, якого можна слухати годинами – Д. В. Будянським на тему: «Творчий образ сучасного педагога.»

Учасники сесії обласної школи «Лідер» обмінялися досвідом, сподіваннями та окреслили плани на майбутню зустріч.

Діяльність учнівського  районного самоврядування Білопільщини ми організовуємо таким чином, щоб народжена ініціатива мала форму ідей і прагнень, спроб діяти. Вона повинна і буде розвиватися,  а не пригнічуватися дорослими. Це та атмосфера, у якій культивується дитяча активність.

Ми прагнемо, щоб учнівське самоврядування Білопільщини з кожним роком ставало все більш  ініціативнішим.

Самоврядування створює умови для розкриття творчого потенціалу молоді,  сприяє розвитку соціальної та життєвої компетенції.

Переглядів: 352 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz