Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 18:29

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 4 » Школа «Лідер»
17:54
Школа «Лідер»

30 листопада відбулася сесія обласної школи «Лідер».

47 учасників різних районів області взяли участь у тренінгових заняттях з тем: «Імідж сучасного оратора», «Публічні промови як форми ділової комунікації».

Учасники обмінялися досвідом та окреслили  плани на майбутнє.

У програмі заходу було проведено семінарські та тренінгові заняття з таких тем, як «Імідж сучасного оратора», Будянським Дмитром Васильовичем, методистом ОЦПО та РТМ, кандидатом педагогічних наук, який надзвичайно вразив та захопив дітей як прекрасний оратор, а також  «Ділові бесіди і публічні промови як форми ділової комунікації». Практична робота з лідерами. Купрієнко К.Ю., культорганізатором ОЦПО та РТМ.

Активісти презентували свої тренінги, вправи, публічні виступи.

У цьому році Раду старшокласників Білопільщини представляли Міллєр Анастасія Олексіївнаголова Ради та Міллєр Марія Романівна – заступник голови Ради. Діти показали себе активними, цілеспрямованими, відповідальними, комунікабельними, а також надзвичайно компетентними  лідерами, які достойно представили свій район.

Упродовж заняття дівчата демонстрували свої знання та вміння, набуті у Білопільському Центрі дитячої та юнацької творчості. Зокрема, презентували та провели тренінгову програму для лідерів. Кожен мав можливість спробувати себе у якості тренера або співдоповідача.

Активісти самоврядування району Анастасія та Марія  презентували вправу-тренінг під назвою «Невербальна поведінка під час публічного виступу». Дівчата відразу зуміли позитивно налаштувати та зацікавити аудиторію лідерів. Були переконливі, дієві, творче налаштовані і результативні.

Хочеться побажати Раді старшокласників Білопільщини продовжувати роботу у своєму районі: збирати, вчити, зацікавлювати лідерів. Організовувати своє життя та діяльність, приймати необхідні для цього рішення на міському рівні. Районна Рада старшокласників Білопільщини формує навички самоврядування, соціальної активності та відповідальності  у процесі громадської діяльності, тобто вчить реалізовувати  в даний момент свої інтереси, здібності, права та свободи на захист загальнолюдських цінностей.

Переглядів: 385 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz