Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 08:22

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 7 » Щоб наша земля була чистою і красивою!
10:41
Щоб наша земля була чистою і красивою!

9 жовтня 2014 року в рамках соціально-освітнього проекту «Земля наш спільний дім – іншої нема і бути не може» Центром дитячої та юнацької творчості було оголошено та проведено районну толоку, під час якої проводилися заходи з оздоровлення довкілля, благоустрою пришкільних територій, збереження існуючих зелених насаджень, упорядкуванню території шкільних лісництв, тощо.

Активну участь в районній толоці взяли:

  • Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості;
  • Білопільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2;
  • Білопільська загальноосвітня школа-інтернат і – ІІІ ступенів ім. А.С. Макаренка;
  • Білопільський НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 4;
  • Ворожбянський НВК: ЗОШ І – ІІ ступенів – ДНЗ № 4.

Педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості в рамках районної толоки здійснили упорядкування території навчально-дослідних земельних ділянок закладу: прибрали рослинні решти, утилізували опале листя, здійснили догляд за фруктовими деревами, виноградником. У цей день були доглянуті дерева і кущі мінідендрарію закладу. Упорядкована територія скверу ім. О. Олеся, учнівського лісництва. Прибрано 0,300 м узбіччя доріг по вул. О. Олеся та вул. Старопутивльська. На території закладу було насаджено 47 саджанців декоративних кущів, 8 саджанців екзотичних дерев, 20 саджанців дубу червоного, 10 саджанців ялини звичайної.

Вивезено 1,5 тони сміття та рослинних решток.

 

Учні, вчителі та адміністрація Білопільської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 9 жовтня провели загальношкільну толоку з благоустрою та озеленення школи. Було упорядковано шкільне подвір’я та прилегла територія. Учні прибрали територію квітників: вигребли опале листя, рослинні рештки, провели насадження саджанців декоративних чагарників.

 

Учні та педагоги Білопільської ЗОШ-інтернат І – ІІІ ступенів ім. А.С. Макаренка в рамках толоки провели заходи по благоустрою території школи, ними було вигребене сухе листя та рослинні рештки, насаджено саджанці сосни звичайної, упорядковано квітники.

 

Школярами та педагогічними колективом Білопільського НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 4 в кількості 85 учасників у рамках районної толоки проведено озеленення дороги площею 0,200 м, розчищено та прибрано сміття у лісосмузі площею 1,5 км. Було прибрано 2 км узбіччя дороги, 1,5 км прибережних смуг. Силами школярів було обладнано 1 джерело, упорядковано 0,200 м площі скверу, 10 газонів на території школи. Під час толоки було насаджено 15 дерев, 25 кущів, ліквідовані 2 стихійні сміттєзвалища та вивезено 1 тону сміття.

Учнями, педагогами та працівниками Ворожбянського НВК: ЗОШ І – ІІ ступенів – ДНЗ № 4 в рамках толоки було проведено трудовий десант «Хай сяє школа чистотою», під час якого впорядковувалася територія навчального закладу: було розчищено шкільне подвір’я від листя, доглянуті дерева фруктового саду, ліквідовано стихійний смітник, який періодично виникає на території прилеглій до шкільної, упорядковано територію шкільного лісництва.

 

Серед учасників районної толоки панував гарний настрій, адже толока є давнім українським звичаєм і кожен її учасник бажає, щоб наша земля була чистою і красивою.

Переглядів: 826 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz