Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21.05.2024, 05:59

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 10 » Семінар для вчителів предмету «Захист Вітчизни» та організаторів туристичної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району
18:01
Семінар для вчителів предмету «Захист Вітчизни» та організаторів туристичної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району

Виховання патріотичних почуттів у молоді в розрізі подій сьогодення набуває дедалі більшої актуальності. Важливо у стінах освітніх закладах сформувати готовність до виконання конституційного обов’язку та удосконалення життєво необхідних умінь та навичок кожної молодої людини. З цією метою 05 січня 2018 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся інтегрований семінар для учителів предмету «Захист Вітчизни» та організаторів туристичної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району з теми: «Національно-патріотичне виховання та фізична підготовка дітей та учнівської молоді засобами туристсько-краєзнавчої діяльності та спортивно-військового мистецтва».

 Ручкіна І.В., директор закладу позашкільної освіти, звернулася до присутніх з вітальним словом та побажанням всім плідної праці під час проведення семінару, наголосила на актуальності тематики семінару та ознайомила з планом його роботи.

Семінар було розділено на теоретичний та практичний блоки.

В теоретичній частині виступила заступник директора Пєскова В.І., яка звернула увагу на дієвість засобів туристсько-краєзнавчої роботи та спортивно-військового мистецтва в національно-патріотичному вихованні дітей та націлила присутніх на впровадження інноваційних форм роботи з військово-патріотичного виховання в рамках районного соціально-освітнього проекту «Патріот». Далі Валентина Іванівна говорила про провідну роль військово-спортивних ігор у патріотичному вихованні дітей та учнівської молоді, наголосила, що саме Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є важливою складовою патріотичного виховання підростаючого покоління, головною метою якої є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності та самосвідомості. Також, згідно плану семінару було обговорено  питання про організацію та  проведення районного етапу гри в 2017-2018 н.р..

Керівник гурткових колективів спортивно-туристичного напряму Ключник О.В. ознайомив учасників семінару з особливостями організації змагань з техніки туризму та спортивного орієнтування в школах, вимогами щодо підготовки учнівського зльоту юних туристів та краєзнавців та зльоту педагогічних працівників загальноосвітніх закладів району.

Завершився семінар практичним заняттям, на якому учасники мали можливість випробувати свої вміння  лазити по штучним скелям (скеледромі).

Переглядів: 365 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz