Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 23:50

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 30 » «Різдвяний передзвін» для активу старшокласників
14:58
«Різдвяний передзвін» для активу старшокласників

 

Дружня, тепла, затишна, чаруюча атмосфера зібрала лідерів учнівського самоврядування та обдарованих дітей району 18 січня в Центрі дитячої та юнацької творчості. Чарівно… початок заходу заворожує.

Присутні мали змогу насолоджуватися чудовою, ніжною музикою і як на справжньому балу, навчитися зворушливому мистецтву – танцю.

Бал відкриває величний полонез. І, здається, до цього часу людство не придумало нічого кращого, ніж танець. Його пластика, мова зрозуміла всім.

Вальс знайомств продовжує традиції балу.

Легко та зворушливо вальсували лідери учнівського самоврядування, видаючи своїми рухами незмінну молодість вічно юного танцю.

У гості завітали Проня Прокопівна та Сверид Петрович Голохвастов, які стали родзинкою дійства. Вони з радістю долучилися до танцю, пісень, конкурсів.

Жасмін і Язиката Феська змагалися у танцювальному батлі бажаючи залишитися на святі. І їм це добре вдалося.

Та як без спілкування на балу?! Ритмічний танець чеського походження – полька, став наступним на «світському заході».

Присутні доторкнулися душею до величного, захоплюючого світу музики, танцю, витонченості, краси і отримали справжню насолоду.

Музика продовжувала звучати, а вихованці із задоволенням, сяючими обличчями і піднесеним настроєм брали участь у конкурсах. А як без них? Діти полюбляють розважальну частину свята.

Свої враження від заходу висловила Анна Вікторівна Руденко – педагог-організатор Ворожбянського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ДНЗ № 1:

  • На мою думку, прекрасний захід, чудова задумка. Дуже пізнавальний, насичений конкурсами. Актори були неперевершені. Та нажаль, не всі школи відгукнулися на запрошення організаторів.

На думку Єви Тесленко і Софійки Похолко (учениць Ворожбянського навчально-виховного комплексу: загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ДНЗ № 1):

  • Свято було цікавим, програма насичена, пізнавальна, корисна. Сподобалась артистичність персонажів, особливо Проні Прокопівни та Сверида Петровича Голохвастова, які були надзвичайно комунікабельними. Хотілося б, щоби в заході було більше учасників.

Колеснікова Вікторія (Білопільський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 імені А.С. Макаренка) та Литвиненко Ваня (Білопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені С.М. Гордієнка) сказали:

  • Нам усеусе сподобалося. Було цікаво, весело, хотілося продовження свята. Запрошуйте нас ще!

Багато зусиль, цікавих ідей і майстерності вкладають педагоги Центру дитячої та юнацької творчості для проведення різноманітних, цікавих, всебічно-розвиваючих заходів, конкурсів, фестивалів, намагаючись допомогти дітям зростати індивідуально, творчо.

Та дуже прикро, що не всі школи сприяють залученню дітей до позашкільного навчально-виховного розвитку вихованців.

Переглядів: 341 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz