Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21.05.2024, 05:15

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 10 » Районний семінар для вчителів біології, керівників еколого-натуралістичних гуртків та клубів шкіл району
09:41
Районний семінар для вчителів біології, керівників еколого-натуралістичних гуртків та клубів шкіл району

5 січня 2018 р. на базі Центру дитячої та юнацької творчості пройшов районний семінар для вчителів біології, керівників еколого-натуралістичних гуртків та клубів навчальних закладів району.

Тема семінару: ««Шляхи модернізації еколого-натуралістичної роботи в освітніх закладах району в контексті вимог нових стандартів організації інноваційних форм діяльності».

Методист відділу еколого-натуралістичної та науково-дослідницької роботи Центру дитячої та юнацької творчості Л.П.Пінчук ознайомила учасників семінару з інноваційними  формами роботи, пріоритетами та шляхами їх реалізації, організацією науково-дослідницької роботи засобами еколого-натуралістичної діяльності. Акцентувала увагу на вимоги сьогодення щодо відродження та створення учнівських лісництв, НДЗД в загальноосвітніх закладах району. Учасники семінару були ознайомлені з організаційно-масовими заходами, які проводяться в рамках соціальних проектів, актуальними питаннями щодо організації дітей та учнівської молоді по участі в конкурсах усіх рівнів.

Глущенко О.І., завідувачка відділом еколого-натуралістичної та науково-дослідницької роботи Центру дитячої та юнацької творчості, звернула увагу на дієвість засобів еколого-натуралістичної роботи з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді та наголосила на впровадженні в освітніх закладах району роботи з еколого-патріотичного виховання в рамках районного етапу Всеукраїнської еколого-патріотичної гри «Паросток».

Учасникам семінару були надані рекомендації:

  • по організації, підготовці і проведенні заходів з реалізації соціально-екологічних педагогічних проектів;
  • по організації та проведенню конкурсів еколого-натуралістичного спрямування, еколого-патріотичної гри «Паросток»;
  • районного екологічного форуму «Природа – національне багатство України»;
  • по організації та проведенню заходів районної екологічної кампанії «Еко-Новий рік 2018 на Білопільщині», тощо.

Методист відділу еколого-натуралістичної та науково-дослідницької роботи Л.П.Пінчук запросила присутніх до перегляду та обговорення матеріалів, представлених на районну виставку «Замість ялинки – зимовий букет», яка проходить в рамках районної екологічної кампанії «Еко-Новий рік 2018 на Білопільщині», та висвітлила питання щодо особливостей вимог до підготовки конкурсних матеріалів у 2017-2018 навчальному році. В обговоренні прийняли участь: Л.В.Кальченко, вчитель біології  Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ№1; Лабунець Л.О., вчитель біології Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ№4; Максименко І.В., вчитель біології Ганнівсько-Вирівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Завершився семінар вирішенням актуальних питань щодо підготовки районного екологічного форуму «Природа – національне багатство України», Свята зимуючих птахів.

Переглядів: 358 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz