Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 12:58

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 9 » Районний дитячий екологічний конгрес «Нашим нащадкам-квітучу планету!»
11:16
Районний дитячий екологічний конгрес «Нашим нащадкам-квітучу планету!»

Положення

районного дитячого екологічного конгресу «Нашим нащадкам-квітучу планету!»

16 лютого на 14.00 у приміщені ЦДЮТ

         Мета конгресу : активізація екологічного руху на Білопільщині ,вивчення стану навколишнього природного середовища і пошук шляхів його поліпшення,виявлення  активних та ефективних форм участі молоді в русі за екологічну безпеку, формування екологічної культури учнівської молоді , привернення уваги місцевої влади,державних та громадських організацій до локальних екологічних проблем.

В програмі конгресу:

1. Виставка-презентація досягнень творчих учнівських об’єднань  біологічного і сільськогосподарського профілів «Наша праця і турбота тобі Білопільщино» проводиться у довільній формі. Площа експозиції для кожної делегації - до1м. Делегації демонструють альбоми, розкладки, щоденники дослідницької роботи, гербарні матеріали,колекції насіння ,каталоги квіткових,овочевих,лікарських рослин,наочні посібники.У презентації виставки  бере участь 1 учасник. На представлення виставки надається  5 хвилин.

2. Обмін досвідом, відкритий захист науково-дослідницьких робіт під час роботи секцій: «Природоохоронні території», «Квітникарство» , «Лікарські рослини», «Зоотвариництво». У пошуково-дослідницькій роботі зазначаються  тема та мета дослідження,місце та строки його проведення,схема проведення дослідження,результати та їх статистична обробка,практичне значення дослідження, висновки. Результати досліджень можуть бути доповнені ілюстраціями,фотоматеріалами,малюнками,схемами,картками, тощо. Матеріали подаються державною мовою на паперових носіях. Якщо потрібне обладнання для мультимедійної презентації завчасно повідомити.

3. Засідання круглого столу з представниками районної ради,відділу освіти,Укр ТОП,лісництва, ЖЕК з питань екологічної роботи та природоохоронних справ  проведення яких забезпечується районним соціально-екологічним проектом «Земля наш спільний дім, іншої немає і бути не може», який включає напрям:«Місто моєї мрії»,конкурс «Чисте місто – чиста совість», «Квітує рідне місто моє», акції «Саджаємо квіти - відроджуємо землю», «Бути  зеленому гаю у нашому краю»,«Парад квітів біля школи» іншими природоохоронними конкурсами ,акціями, операціями. За результатами захисту науково-дослідницьких робіт та презентації виставки будуть визначені переможці.

4. Створення «Дерева Мрій» учнями  м. Білопілля та району. На листочках, учні віком від 12 до 15 років напишуть яким вони бачать місто Білопілля у своїх мріях «Місто моєї мрії»: написати 1-2 речення. Підписати: прізвище учня,школа,клас та прикрасити ними дерево «Мрій».

Учасники конгресу:

Делегації учнів  загальоосвітніх шкіл, вихованців творчих обєднань біологічного профілю,члени шкільних лісництв,еколого-натуралістичних гуртків шкіл,які займаються питаннями вивчення стану навколишнього природного середовища та пошуками шляхів його поліпшення, в складі 6 учнів віком від 12 до 15 років, 1 керівник творчого об'єднання загальноосвітнього закладу.

         Конгрес організовує та проводить Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості.

Переглядів: 451 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz