Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 22:56

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 14 » Районна акція «СНІД! Не залишимось байдужими»
17:43
Районна акція «СНІД! Не залишимось байдужими»

СНІД – одна з найтрагічніших проблем, що виникли перед людством наприкінці ХХ сторіччя. Та головна проблема навіть не в тому, що Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) офіційно зареєструвала понад 40 мільйонів ВІЛ-інфікованих та 16 мільйонів померлих. Проблема в тому, що ми, як і багато років тому, не хочемо всерйоз сприймати факт, що живемо у світі, в якому існує вірус імунодефіциту людини, і повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного. Через це 1 грудня – «Всесвітній День боротьби зі СНІДом» перейменовано в «Міжнародний день порозуміння з ВІЛ-інфікованими». У цей День є можливість більше дізнатись про ВІЛ-інфекцію, щоб втілювати ці знання у практику. Україна продовжує займати одне з провідних місць за темпами зростання епідемії ВІЛ/СНІД. І ці проблеми є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними.

І в цьому році, 1 грудня, з метою профілактики захворювань на ВІЛ/СНІД, виховання толерантності та громадянськості в суспільстві у Центрі дитячої та юнацької творчості проведена районна акція до «Дня порозуміння із ВІЛ-інфікованими людьми» - «СНІД! Не залишимось байдужими» з участю лікаря – інфекціоніста Л.В.Прихожай, яка ознайомила присутніх з інформацією щодо профілактики ВІЛ/СНІДу.

У програмі акції відбувся: конкурс плакатів та агітбригад.

У виступаючих як символ солідарності із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД – червона стрічка. У своїх виступах учасники акції закликали цінувати життя, підтримувати здоровий спосіб життя, чистоту у взаєминах — найкращі методи профілактики ВІЛ - СНІДу.

За результатами конкурсної програми, переможцями стали:

агітбригада «Юність» Білопільського НВК: ЗОШ І – ІІІ ст. –ДНЗ №4

агітбригада «Life» Білопільського НВК: ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ №3

У конкурсі плакатів, де висвітлювалася інформація про шляхи інфікування та профілактики СНІДу, переможцями стали :

І місце - Білопільський НВК: ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ №3

Переможці акції нагороджені грамотами Центрі дитячої та юнацької творчості.

Учасники усвідомили, що тільки дотримання моральних принципів поведінки, чистих шлюбних відносин, захищені сексуальні стосунки, відмова від наркотиків – основна запорука профілактики СНІДу.

Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Пам’ятайте: єдина людина, що може вберегти вас від СНІДу – це ви самі! Будьмо обачні, контролюймо своє життя самостійно!

Переглядів: 402 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz