Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 15:09

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 5 » Про минуле серце пам’ять зберігає!
10:26
Про минуле серце пам’ять зберігає!

Все далі й далі відходять від нас події Другої світової війни, вже промайнуло 70 років з того часу. Але кожен раз, приходячи до Вічного вогню, запаленого в пам’ять про Невідомого солдата, та зустрічаючись з ветеранами, ми згадуємо тих, хто залишився на полі бою.

З теплом та повагою зустрічали учні шкіл міста та району, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості захисників Вітчизни: Сусєву Раїсу Трохимівну, Курочку Панаса Степановича, Олійник Варвару Харитонівну, Кутову Аллу Семенівну, Дуня Миколу Григоровича на святі вшанування ветеранів «Про минуле серце пам’ять зберігає!».

На святі звучали вітальні поезії вихованців театральної студії «Аматеа», літературної студії «Едельвейс» ( кер. Колотуша О.Л.), пісні на воєнну тематику вихованців гуртка «Юні вокалісти» (кер. Євтушенко І.І., Опанасенко М.Б.), гарний настрій подарували юні майстри циркового мистецтва (кер. Бичек В.Г.). Ветерани побажали молодому поколінню натхнення і успіхів у навчанні, здоров’я та миру, поділились спогадами про часи воєнного лихоліття.

Протягом навчального року в рамках районного проекту «Тих років не змовкне слава!» проходила районна естафета «Салют, Перемого!», присвячена 70-ій річниці Перемоги, у якій брали участь і школярі. У «Альбом Пам’яті» юні пошуковці вмістили описи найважливіших подій, які пережили їхні населені пункти у часи війни та післявоєнної відбудови, біографії ветеранів, звіти про пошукову та волонтерську роботу. Передача естафети від дитини до ветерана стала символом вдячності юного покоління та доказом того, що «ніщо не забуте, ніхто не забутий». Дуже добре, що пам’ять залишається жити у спогадах, шкільних музеях, старих світлинах, альбомах, а головне – у серцях кожного з нас.

Роки… Скільки б їх не було, не зітруть пам’ять про світлі імена тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої Вітчизни.

Шановні ветерани, бажаємо Вам здоров’я, довголіття, благополуччя та злагоди у ваших оселях, низький уклін Вам за те, що подарували нам сьогоднішній світлий день.

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 626 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz