Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 20:19

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 12 » ПОЗАШКІЛЛЯ ВШАНОВУЄ СВОЇХ ПЕРЕМОЖЦІВ
14:11
ПОЗАШКІЛЛЯ ВШАНОВУЄ СВОЇХ ПЕРЕМОЖЦІВ

Виховання громадянина і патріота, конкурентноспроможної особистості, яка любить свою Батьківщтну, – завдання особливо актуальне сьогодні і не може бути успішно вирішене без глибокого пізнання духовного багатства свого народу, освоєння народної культури.

З дошкільного віку дитина має вбирати в себе національну культуру через пісні, ігри, прислів’я, твори народного декоративного мистецтва. Разом з тим дітям треба якомога раніше визначитись профорієнтаційно для того, щоб розвивати в собі певні здібності. На це націлюють позашкільну діяльність директивні документи Міністерства освіти, Укази Президента, новий закон про освіту та позашкілля.

ЦДЮТ йде в ногу з вимогами, розвиваючи мережу творчих колективів для найповнішого задоволення потреб вихованців з різних напрямків позашкільної освіти, працює над вихованням нової особистості.

Все добігає кінця і непомітно за працею, закінчився 2017 – 2018 навчальний рік. Час підводити підсумки.

Яким же видався цей рік для колективу педагогів та вихованців ЦДЮТ? Про це говорять грамоти, якими переможців районних, обласних, Всеукраїнських етапів конкурсів нагородила директор закладу І.В.Ручкіна.

На вшануванні переможців, яке відбулося 24 травня 2018 року в актовій залі Центру, слова привітання звучали на адресу кращих вихованців, керівників творчих об’єднань закладу, педагогів-організаторів шкіл району – всім тим, хто своєю діяльністю сприяє розвитку позашкілля в районі. Свято відбулося в дружньому колі однодумців. Для учасників та гостей заходу звучали пісні у виконанні вихованців студії вокального співу, порадували своїми номерами малята Центру раннього творчого розвитку дитини та циркової студії.

Директор ЦДЮТ І.В.Ручкіна відзначила плідну роботу закладу в цьому році за результатами обласних та Всеукраїнських конкурсів.

Найбільше перемог отримав відділ художньо-естетичного виховання та декоративно-ужиткового мистецтва – 38 обласних, 12 – всеукраїнських (зав. відділом Т.Д.Терентій), а також з невеликим відривом перемог закінчили навчальний рік і педагоги відділу еколого-натуралістичної роботи та с/г дослідництва (зав. відділом О.І.Глущенко) та наукове товариство учнів (зав. відділом А.І.Солорєва). Всі вихованці – переможці конкурсів гідно представили свої роботи, відстоюючи не лише честь закладу позашкільної освіти, а й району та області на конкурсах різних рівнів.

На Всеукраїнському рівні в педагогічних конкурсах – соціальні проекти, навчальні програми, навчальні та педагогічно-методичні посібники – переможцями стали директор ЦДЮТ І.В.Ручкіна, А.О.Ніколаєнко, Д.С.Ручкіна, Т.Д.Терентій – керівник відділу художньо-естетичного виховання, науково-методичний збірник – О.В.Ключник, науково-дослідницькі роботи: Л.П.Пінчук, О.І.Глущенко, В.Й. Ралка.

Педагогічний колектив утримує першість у Всеукраїнському конкурсі «Золота когорта позашкільників».

В 2017 – 2018 н.р. колектив закладу отримав 114 перемог обласного та Всеукраїнського рівнів.

Переглядів: 402 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz