Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 01:22

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 27 » Перед лицем біди ми – неподільні!
13:30
Перед лицем біди ми – неподільні!

Упродовж 2017-2018 навчального року учнівська молодь різних куточків Сумщини активно долучалася до допомоги бійцям «неоголошеної війни», плідно співпрацювала з волонтерськими та громадськими організаціями. Робота у цьому напрямі була і залишається пріоритетною як для дітей, так і для педагогів.

Ще кілька років тому ми з вами не знали багатьох слів, пов’язаних із війною, тепер майже кожну родину так чи інакше торкнулися військові дії. Ще кілька років тому ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні – Героям слава», а тепер цей вираз набув нового змісту.

Подібними словами починали свої виступи майже всі учасники обласної краєзнавчої конференції «Герої сучасності серед нас», яка вже четвертий  рік поспіль проводиться у межах реалізації обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!».

Організатори конференції: Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Конференція розпочалася з урочистого відкриття, перед дітьми виступали учасники АТО, волонтери та звичайні діти, які розповідали вірші про АТО та співали пісні. Далі відбулася офіційна частина конференції, на якій діти у своїх виступах розповідали про героїчний поступ земляків у сучасному військовому протистоянні на Сході країни, волонтерів, лікарів. Велику увагу учасники конференції приділили вшануванню пам’яті загиблих героїв АТО.

Литвиненко Єлизавета, вихованка школи краєзнавчих наук Центру дитячої та юнацької творчості, гідно представила Білопільщину на обласній краєзнавчій конференції учнівської молоді. У своїй доповіді вона вшановувала пам'ять нашого земляка, Сергія Миколайовича Гордієнка, який мужньо загинув захищаючи рідну Батьківщину. У присутніх у залі з’являлися сльози на очах, адже це все досить близьке для кожного, в когось тато на війні, в когось хтось із родичів.

Емоційна, змістовна доповідь Єлизавети була відмічена грамотою за участь у конференції. Дякуючи такій конференції пам'ять про наших земляків-героїв буде жити вічно в нашій пам’яті.

Будемо і надалі займатися пошукової роботою, адже скільки ще імен про які не знають люди.

Переглядів: 383 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz