Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 16:52

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Обласний форум педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів
11:56
Обласний форум педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів

09 листопада 2016 р. у м. Суми відбувся обласний форум педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Концептуальні засади діяльності позашкільних навчальних закладів області з національно-патріотичного виховання» на якому присутні були педагоги Білопільського районного Центру дитячої та юнацької творчості –  Ручкіна І.В., директор ЦДЮТ, Паниченко В.С., завідуючий відділом туристсько-краєзнавчої та спортивно-масової роботи, Глущенко О.І., завідуюча відділом еколого-натуралістичної та дослідницької роботи, Бицан Т.О., керівник творчого об’єднання «Історичне краєзнавство».

Мета форуму: формування пріоритетних напрямів діяльності позашкільних навчальних закладів щодо розвитку в області цілісної, багатовекторної системи національно-патріотичного виховання, що відповідає історичним реаліям розвитку суспільства.

Форум розпочався презентацією постерів позашкільних закладів з національно-патріотичного виховання та продовжився концертною програмою. Учасників форуму вітали Тихенко Л. В., директор Комунального закладу Сумської обласної ради-обласного центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Подопригора М. А., заступник голови Сумської обласної державної адміністрації, Ричкіна Л. В., заступник голови Сумської обласної ради, Попова О. І., директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Лантушенко Д. С., начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації. У своєму виступі Ричкіна Лілія В’ячеславівна, яка побувала у нашому закладі 1 вересня 2016 р., відзначила заклад, як приклад у формуванні національно-патріотичного виховання в позашкільних закладах.

Форум продовжився пленарним засіданням з теми «Плекаємо патріотів України: досвід патріотичного виховання дітей та учнівської молоді у вимірі соціально-педагогічних  перспектив», під час якого представники позашкільних закладів звітувались про проведену роботу з національно-патріотичного виховання. Далі робота форуму передбачала секційні засідання для директорів, методистів, завідуючих відділами та керівників творчих колективів позашкільних закладів, на яких розглядалися питання вдосконалення методів і засобів, використання інноваційних форм  національно-патріотичного виховання учнівської молоді, вироблення єдиних поглядів і вимог до проблем виховання патріота та громадянина.

Учасники форуму залишили заклад сповнені вражень та натхненні новими ідеями на реалізацію основної мети форму з національно-патріотичного виховання.

Переглядів: 475 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz