Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 15:59

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 13 » Низький уклін вам, славні ветерани!
15:34
Низький уклін вам, славні ветерани!

Напередодні 68 річниці великої Перемоги в Білопільському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася традиційна зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни.

У цих людей є одна особлива спільна риса, яка відрізняє їх від інших людей. вражає, як вони, пройшовши пекло війни, змогли не тільки зберегти у собі найкращі людські якості, а й отримати ще щось надзвичайно важливе. Мабуть, ті, хто не побував на межі життя та смерті, вже просто не можуть залишатися такими, як раніше. Вони отримують особливу здатність розуміти справжню цінність життя. Їх можна впізнати по спокійних обличчях, по доброму погляду і теплому стисканню руки. І вони заслуговують найщиріших слів вдячності, найкращих подарунків і найчудовіших квітів. Тому вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, учні шкіл міста, керівники гуртків не шкодували ні добрих слів на адресу шановних ветеранів, ні бурхливих оплесків, ні квітів, яких було так багато, що вони просто не вміщалися в руках ветеранів.

З великою увагою слухали школярі спомини ветеранів, вдячно сприймали їх мудрі настанови, щиро та гучно аплодували, коли слухали пісню у виконанні Варвари Харитонівни Олійник.

 

Запалення символічної скорботної свічі пам’яті, хвилина мовчання, вірш «Війни звичайний рядовий» - все це викликало у ветеранів щемкий відгук у серці та сльози на очах. Мабуть, вони згадували у ці хвилини своїх фронтових товаришів, які не повернулися додому, але назавжди залишилися у їх серцях та пам’яті.

Історії славетні кроки –

Вже Перемозі майже 70.

Герої будуть жити, доки

Їх будуть люди пам’ять.

Вихованці Центру щиро дарували сивочолим воїнам свої таланти: танцювали, співали, читали вірші, демонстрували циркові номери.

 

А далі – фотографування на згадку, найщиріші побажання ветеранам, низький уклін за те, що подарували прийдешнім поколінням мирне щасливе яскраве життя.

Переглядів: 849 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz