Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21.05.2024, 00:43

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 18 » Новорічний калейдоскоп 2018
11:40
Новорічний калейдоскоп 2018

Новорічні свята завжди приносять радість, тепло родинного спілкування, подарунки та неперевершені емоції, особливо для наймолодших, тих, хто з особливим трепетом чекає на прихід Діда Мороза та Снігуроньки, готує вірші, пісні для білобородого дідуся.

Цьогорічний новорічно-різдвяний калейдоскоп в Центрі дитячої та юнацької творчості був дуже насиченим та різноманітним. Для дітей міста та району творчий колектив працівників та вихованців Центру підготували виставу «Новорічні приключки та Карабасові штучки», «Казкова зустріч зі Святим Миколаєм», новорічні забави, ігри, вилазки в природу, конкурси малюнків, виробів з природного матеріалу і т.д.

Артисти закладу позашкільної освіти привітали з Новим 2018 Роком учнів освітніх закладів міста та району, дітей працівників Білопільської центральної районної лікарні, Суми ТЕРКОМу, вихованців Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, Білопільського дитячого будинку, дитячих садочків міста, всіх дітей та дорослих, хто долучилися до святкового дійства.

Новорічні пригоди Карабаса - Барабаса та його лялькового театру, були не лише цікавими, а й кумедними. На шляху казкових героїв чекали витівки Дуремара, Снігової Королеви, але чудо – навігатор, подарований Сніговиком, привів Буратіно та його друзів до Діда Мороза та Снігуроньки.  Кожен персонаж приносив на свято сюрпризи: запальні танці-подарунки від Маші та Ведмедя, дискотека в стилі хаті - паті від Буратіно та Мальвіни, ексцентричні циркові номери, пісні, танці від Снігуроньки та Діда Мороза та багато іншого.

Поряд з керівниками виступали їх вихованці: маленькі Сніжиночки із Зимою, сестриці Снігуроньки, звірята разом з Доктором Айболитом, кожен знайшов для себе роль до душі. Як і кожна казка, новорічна історія закінчилась щасливим фіналом: незважаючи на всі витівки та перешкоди, Дід Мороз та Снігуронька все ж знайшли дорогу на свято до дітлахів.

Гості свята отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах.

Гарні пісні, таночки, хороводи навколо красуні – ялинки, новорічні вірші, конкурси, сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття наступаючого Нового року, не дивлячись на теплу погоду за вікном.

Переглядів: 399 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz