Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 16:45

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 22 » Новорічні вітання: діти-дітям
15:07
Новорічні вітання: діти-дітям

З настанням зими діти починають чекати дива - веселого і яскравого свята під назвою Новий рік! Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят, яке знають, люблять, з нетерпінням чекають дорослі та діти. Новий рік – це час для казки в очікуванні подарунків від Діда Мороза!

Каскад веселощів для вихованців Центру комплексної реабілітації, територіального центру, Інклюзивно-ресурсного центру та учнів закладу загальної середньої освіти №5 ім. А.С.Макаренка підготували вихованці та педагоги Центру дитячої та юнацької творчості, їм вдалось створити для дітей святковий настрій – подарувати новорічну казку.

Кожного року актори Центру позашкільної освіти дивують глядачів новими постановками. Не став виключенням і нинішній мюзикл «Новорічна пригорща чудес». Артисти подарували дітям чарівну казку, повну неймовірних подій і справдження бажань! Добра й сонячна енергія святкового дійства перетворювалась у радісні емоції. Було приємно бачити радісні очі дітей, чути їх щасливий сміх, насолоджуватися тим, що вони отримують величезне задоволення!

Спочатку діти спостерігали за тим, як казкові герої допомагали Календарику знайти  його листочки, а потім зустрічаючи Діда Мороза зі Снігуронькою, діти демонстрували свої досягнення: співали пісні, читали вірші і, звичайно, отримали солодощі.

Напередодні Старого Нового року вихованці Центру комплексної реабілітації на уявних літачках поринули у подорож до чарівного казкового лісу, де  довкола панувала добра магія і казка. Лісові звірі, Сніговик і Фея привітали дітей і провели розважальну програму  з веселими іграми та хороводами.

Діти отримали від розваг чудові враження, радісні емоції, заряд позитивної енергії на наступний рік та солодощі.

Не забув Дід Мороз і про дітей з особливими освітніми потребами, до яких він завітав додому з подарунками та гарними побажаннями, а також казкові герої з Дідом Морозом і Снігуронькою привітали дітей Новорічною виставою у дитячому будинку-інтернат.

Ці казкові зустрічі стали незабутнім дійством як для дорослих, так і для дітей, адже кожна людина, маленька чи доросла, чекає новорічного дива, безліч подарунків, здійснення усіх мрій та побажань. Тож нехай кожна дитина, кожен маленький мешканець нашої країни отримає бажане і всі їхні мрії обов’язково здійсняться.

Переглядів: 495 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz