Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 16:47

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Січень » 30 » Новорічні свята в Центрі дитячої та юнацької творчості
09:55
Новорічні свята в Центрі дитячої та юнацької творчості

Від світлих емоцій до яскравих вражень

Як колектив Центру дитячої та юнацької творчості жителям Білопільщини святковий настрій дарував

Новорічні та різдвяні свята у нас завжди асоціюються зі сміхом та веселощами. Мабуть, саме тому й хочеться дарувати радість і гарний настрій усім, хто нас оточує.

Колектив Білопільського Центру дитячої та юнацької творчості цю істину знає, як ніхто інший. Тому щорічно працівники закладу дарують жителям району яскраву новорічну казку, яка, мов добра фея разом із срібними блискітками свята приносить людям душевне тепло й доброту.

Напередодні Нового року заклад перетворився на справжній зимовий палац. Всюди миготіли різнокольорові вогники, біло-синіми переливами вигравали іграшкові бурульки й сніжинки.

Найпершими у святкове конфеті зимових свят поринули вихованці школи раннього творчого розвитку дитини «Малятко». Дітлахам неабияк сподобалися веселі ігри й хороводи. Щоб урятувати Снігуроньку вони залюбки допомагали Зайчику налякати Бабу Ягу й піратів, а потім радо зустрічали Діда Мороза.

Не менш феєричним стало відкриття головної ялинки нашого міста. До білопільчан завітали: Лисися-чаклунка, Снігова Королева, прекрасна Царівна-Лебідь, чарівна Фея, милі гноми з Білосніжкою і, звичайно, Дід Мороз зі Снігуронькою.

Справжнісінький новорічний калейдоскоп творчий колектив ЦДЮТ підготував для школярів району. Казкові герої на чолі з відважним капітаном Джеком Горобцем запросили дітей у захопливу мандрівку на кораблі «Чорна перлина». Морські пригоди Снігуроньки, Котика та відчайдушного пірата не залишали байдужих у глядацьких залах. Родзинкою новорічного ранку стало тріо «Лесные самоцветы» у складі Водяника, Кікімори і Баби Яги. Ці персонажі спочатку викрали ключ від новорічного годинника, а потім, ніби нічого не сталося, готувалися до супер популярного шоу «Х-фактор». Зрештою, репетицію довелося припинити, а ключик повернути Діду Морозу й Снігуроньці.

Цікаві конкурси, веселі хороводи, яскраві костюми, професійна гра акторів – педагогів та вихованців ЦДЮТ – саме завдяки цим неймовірно важливим факторам була створена святкова атмосфера, а глядачі отримали яскраві враження та позитивні емоції.

Загалом, педагогами Центру дитячої та юнацької творчості було розроблено чотири різнопланові розважальні програми, проведено більше двадцяти новорічно-різдвяних заходів. Святкові ранки пройшли у багатьох школах міста, загальноосвітніх закладах Ободів та Куянівки. З новорічними вітаннями Дід Мороз та Снігуронька побували у жителів сел Білани й Вири, навідали маленьких пацієнтів дитячого відділення ЦРЛ, поздоровили працівників районної державної адміністрації, районної ради, малят працівників ЦРЛ та вагонного ДЕПО, вихованців дитячого будинку-інтернату та центру реабілітації, а також підготували благодійні ранки для дітей пільгових категорій – сиріт, багатодітних, малозабезпечених.

Не забуває творчий колектив ЦДЮТ і про народні традиції, тому й не залишився поза увагою український національний звичай на щедрий вечір «водити козу». Отож, зі старим Новим роком працівників підприємств та організацій міста поздоровили колоритні етнічні персонажі.

Зимові свята закінчилися, але натомість колектив Центру творчості залишив у подарунок білопільчанам світлі емоції, які ще довго будуть зігрівати серце у холодну зимову пору.

Переглядів: 1024 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz