Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 13:11

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 1 » КАНІКУЛИ ЗАКІНЧИЛИСЯ, А СПОГАДИ ЗАЛИШИЛИСЯ
14:35
КАНІКУЛИ ЗАКІНЧИЛИСЯ, А СПОГАДИ ЗАЛИШИЛИСЯ

Вже минув певний час, як закінчились Новорічні канікули, але ті, хто в період канікул відвідав Центр дитячої та юнацької творчості, і сьогодні із задоволенням діляться із своїми друзями приємними враженнями від організованих Новорічних свят та інших масових заходів.

Для працівників позашкільної освіти канікули – це більш насичена творча робота, особливо в організаційно-масовій діяльності.

За час канікул педагоги та вихованці закладу провели для дітей і їх батьків 21 новорічних свят, із них на території району - 6, у межах міста – 8, 7 заходів проведено на базі ЦДЮТ.

За час канікул вихованці та працівники Центру творчості різноманітні заходи провели для дітей дошкільного віку, реабілітаційних центрів, Дитячого будинку, Білопільського ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 ім. А.С.Макаренка.

За цей час у гостях у вихованців ЦДЮТ побували не лише учні шкіл Білопільщини, а й учні шкіл та позашкільних закладів сусідніх районів.

Вже стало традицією призд на екскурсію, змагання та Новорічні заходи дітей Буринського, Кролевецького районів та міста Суми.

Особливо сподобались присутнім різні раптові пригоди на Еко-майдані та території дендрарію закладу за участю лісових мешканців та казкових героїв: Лісовика, Лісової феї, Сніговика, Медведів і медвежат, Кота Леопольда, зайців, персонажів із казок «Попелюшка», «Червона шапочка», ін.

Після хороводу із лісовими мешканцями свято продовжилося в Новорічній залі закладу.

Дід Мороз та Снігуронька побували з Новорічним вітанням у дітей працівників КРЗ та за місцем проживання.

Новорічні пригоди та зустрічі із казковими героями до цього часу діти згадують із задоволенням.

Не лише у святкові дні, а й протягом року в Центрі творчості можна кожному знайти заняття за бажанням на певний час, а можна отримати спеціальність на все життя, як додаткову, а, можливо, і основну.

Переглядів: 348 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz