Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21.05.2024, 05:32

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 19 » Новорічні приключки та Карабасові штучки
11:40
Новорічні приключки та Карабасові штучки

З веселими святами завітала до нас довгоочікувана красуня зима. Новорічна пора для дітвори – це час, коли здійснюються найзаповітніші мрії. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, веселощів, довкола панують магія добра і казка. Найбільш нетерпляче очікують на свято діти, зустрічаючи його з надзвичайним захопленням.

Про святковий настрій дітей та новорічні програми заздалегідь подбали працівники  та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості створивши осередок затишку, любові, привітності, те місце, де кожен може знайти для себе підтримку, допомогу, люб’язність, щирість, знання, веселощі. Адже на момент новорічного святкування позашкільний заклад перетворюється в яскраву захоплюючу казку.

У справжнє новорічне дійство потрапили учні загальноосвітніх шкіл району, їх батьки, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, дитячого будинку – інтернат, підопічні відділення денного перебування районного територіального центру соціального обслуговування.

Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки, урочисто казкового оформлення зали – до дійств, які відбувалися безпосередньо під час вистави. Своєрідною родзинкою святкування Нового 2018 року для дітей став мюзикл «Новорічні приключки та Карабасові штучки». Новорічний мюзикл для дітей та молоді написано за мотивами казки «Золотий ключик», але на сучасний лад! В мюзиклі розповідалося про те, як Карабас Барабас і Дуремар вирішили помститися театру Буратіно за минуле і зіпсувати новорічне свято. Вистава перетворила Новорічне свято на прекрасне шоу: невгамовні Карабас, Дуремар та Снігова королева змусили Буратіно разом зі своїми друзями П’єро, Мальвіною та Артемоном мандрувати по казках у пошуках Діда Мороза й Снігуроньки. Діти із захопленням спостерігали за оригінальними танцями Сніжинок, Сніговичків, звірят із Айболитом, Ведмедя і Маші, сміялися над їх жартами, відгадували завдання Сніговика, Сучасної бабусі, Вовка та Червоної шапочки та разом з ними веселилися. Під час вистави діти поринули у подорож по  казках. А символа Нового року – Собаку,  привів хлопчик - Новий рік з Півнем, які разом з Дідусем Морозом та Снігуронькою засвітили новорічну ялинку та подарували дітям багато сміху, радості. Актори здивували глядачів не лише майстерним виконанням ролей, а й новими музичними композиціями, хореографічними постановками, оригінальними костюмами, яскравими декораціями.

Новорічного настрою чисельній публіці, що вщент заповнювала залу Центру дитячої та юнацької творчості, додавала не лише сяюча ялинка, але й театр ляльок Карабаса Барабаса, а саме вихованців циркової студії «Посмішка».

Дід Мороз та Снігуронька привітали дітей з новорічно-різдвяними святами, побажали щастя кожній родині, добробуту та миру всім, щоб здійснилися заповітні мрії.

Діти з задоволенням співали пісні, водили  хороводи з казковими героями,  які підготували до свята. Обличчя присутніх сяяли посмішками, ялинка – вогнями. Гарне оздоблення, таночки, новорічні вірші, конкурси, подарунки, звукове оформлення, чудовий настрій і, як наслідок, - неперевершене свято. В першу чергу, це все вдалося завдяки неймовірно талановитим діткам – вихованцям та педагогам Центру дитячої та юнацької творчості, які щиро намагаються завжди зробити справжнє свято для дітей.

А щирою подякою учасникам «Новорічної вистави» були дружні оплески глядачів за подаровані позитивні емоції та гарний настрій.

Не забули казкові герої: Снігуронька, Мальвіна, Сніжинка та Собака – Артемон і дітей з інвалідністю, до яких вони завітали додому з подарунками та гарними побажаннями та до дітей дитячого відділення ЦРЛ, а також казкові герої з Дідом Морозом і Снігуронькою привітали Новорічною виставою вихованців у центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів та дитячому будинку - інтернаті. Побажали артисти веселого настрою та здоров’я працівникам та дітям.

В рамках акції «Від серця до серця» проводилися і благодійні ранки, за кошти яких були придбані солодкі подарунки для вихованців центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів,  дитячого будинку – інтернат, підопічних відділення денного перебування районного територіального центру соціального обслуговування, дітей дитячого відділення ЦРЛ та дітей з інвалідністю на дому.

З Новим 2018 Роком! Бажаємо Вам сімейного благополуччя, мирного неба, здоров’я і довголіття!

Переглядів: 745 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz