Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 10:05

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 20 » Новорічні канікули в Центрі дитячої та юнацької творчості
15:58
Новорічні канікули в Центрі дитячої та юнацької творчості

         Зимові шкільні канікули в Центрі дитячої та юнацької творчості розпочались виставою для наймолодших – вихованців ШРТРД «Малятко». Святковий настрій дітям подарували казкові персонажі різних казок: Вовк та Червона Шапочка, Лисиця Аліса та Кіт Базиліо, Баба Яга та Кощій, Карабас-Барабас та ін.. Веселі хороводи, забави, концертні номери від малят порадували дітей і дорослих.

         Традиційно гостями новорічних заходів є діти міста та району різних вікових категорій та їх батьки. Цьогоріч силами творчого колективу працівників та вихованців проведено 17 вистав: 9 в закладі (1020 осіб), 8 виїзних (привітання дітей дитячого відділення ЦРЛ, дітей Центру соціальної реабілітації, вихованців Білопілського дитячого будинку-інтернату, учнів Ганнівко-Вирівської ЗОШ, дітей працівників підприємств та держустанов) – 890 осіб, 5 для дітей пільгових категорій (480 осіб).

         Продовжив новорічну естафету серпантиновий бал для старшокласників «Сузір’я дружби». Творчий актив клубу самоврядування «Лідер» ЦДЮТ подарував глядачам різножанрові розважальні номери, новорічні конкурси та легку атмосферу спілкування. На завершення всіх чекала новорічна дискотека.

         Бал «Давня-давня казка» з парадом новорічних костюмів, вистави «Мандрівка в новорічну казку», «Новорічна магія», театралізоване дійство та ігрова програма «Лісові пригоди» в міні-дендрарії, новорічний батьківський «Родинний вогник», «Різдвяний калейдоскоп», конкурсно-розважальні програми від Снігуроньки та Діда Мороза, вилазки в природу, екскурсії, конкурси зробили новорічні канікули насиченими і незабутніми. Яскраві костюми персонажів, дивовижно оформлений заклад та актова зала допомогли створити атмосферу справжньої новорічної казки.

                Окрасою новорічних вистав стали виступи вихованців циркової студії «Посмішка» (керівник Бичек В.Г), хореографічних колективів (керівник Чубенко А.О., Чумаченко О.О.).

         Завершили новорічні канікули привітаннями щедрувальників для працівників державних установ та підприємств Білопілля з Новим Роком  та Різдвом Христовим!

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 589 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz