Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 14:16

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 21 » Нехай спалахують зірки!
17:57
Нехай спалахують зірки!

Під такою назвою Школа раннього творчого розвитку особистості «Малятко» при Центрі дитячої та юнацької творчості проводжала до школи своїх випускників – дошкільників.

Ця подія радісна і водночас сумна, бо вчорашні малята вже підросли, зміцніли, багато чого навчилися і готові для подальшого дорослого життя. А смуток лягає на серце тому, що маємо розлучатися з ними. Випуск із ШРТРО «Малятко» – особливий день для кожної дитини, адже закінчився безтурботний період дошкільного дитинства. Випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у вишуканих сукнях, хлопці, як справжні джентльмени, у краватках. На свято завітали казкові герої: Учитель та Принцеса, яким діти розповіли ким хочуть стати в майбутньому та підтвердили свої знання з розвиваючих ігор, музичної абетки, англійської мови, хореографії . Малята декламували вірші, співали пісні: «Шкільна полька», «Перший клас», дарували танцювально-хореографічні композиції: «Прощальний вальс з іграшками», «Полька», продемонстрували свої вміння гри на дитячих шумових інструментах. Вітали випускників і найменші вихованці ШРТРО «Малятка» та подарували пісню – танок «Раз долонька». Від педагогів школи «Малятка», батьків та казкових героїв діти одержали зірки мрій і бажань: «Уважність», «Прагнення», «Відповідальність», «Активність», «Уміння», «Ввічливість», «Дружба», «Успішність», «Життєрадісність», «Здоров’я», «Доброта», «Любов». Із зірок утворилося чарівне сузір’я Золотої Рибки – символ здійснення мрій і бажань на шляху до знань.

Свято пройшло цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Багато хороших слів було сказано в цей день в адресу випускників та їх батьків, в адресу дирекції та педагогів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася заступник директора Центру дитячої та юнацької творчості Жанна Борисівна Капелько. Вона побажала дітям щасливої дороги у майбутнє доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах, успіхів у навчанні та вручила посвідчення про закінчення Школи раннього творчого розвитку особистості «Малятко».

Колектив позашкільного закладу вірить, що добрі спогади про дитяче дошкільне життя у «Малятку» діти з любов’ю пронесуть з собою через усе життя та продовжать навчання за виявленими інтересами та здібностями у творчих об’єднаннях позашкільного закладу. Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож бажаємо майбутнім першокласникам щасливої дороги в країну знань, нехай над ними завжди світить зірка вдачі, нехай Господь Бог благословить їхню дорогу і над головою буде завжди мирне небо!!!

Переглядів: 323 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz