Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 02:03

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 6 » Нехай наша земля буде чистою і красивою
15:07
Нехай наша земля буде чистою і красивою

21.04.2015 року в рамках соціально-освітнього проекту «Земля наш спільним дім» відбулася «Весняна толока», присвячена 70-ій річниці Перемоги над нацистськими окупантами та завершенню війни в Європі.

В рамках «Весняної толоки» вихованці та педагогічний колектив Центру дитячої та юнацької творчості в честь 70-ї річниці Перемоги висадили на території закладу алею з 60 саджанців бірючини, здійснили посадку 20 пам’ятних дерев катальпи бігнонієвидної, скопали та засіяли квітники.

Цього дня проводилися заходи по упорядкуванню території НДЗД та мінідендрарію закладу.

50 саджанців дубу було висаджено під час толоки в сквері О.Олеся, доглянуті насадження минулих років, упорядковано територію скверу, ділянку вул. О.Олеся.

 

 

Активну участь у «Весняній толоці» прийняли 230 учнів та 40 працівників Ворожбянської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 3, які висадили на території школи 30 саджанців берези, 20 дубу та 20 саджанців дерева Сумах. Скопали та засіяли квітники, прибрали сміття з шкільного саду, спортивного майданчика, присадибної ділянки.

Учнями 9 – 11 класів було упорядковано територію Будинку науки і техніки залізничників, клумбу у центрі міста та територію біля пам’ятника «Жертвам фашизму».

 

Учні та педагоги Ворожбянського НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 1 в рамках толоки здійснили на пришкільній території посадку дубової «Алеї випускників», присвячену 70-й річниці Перемоги, в яку насадили більше ста саджанців дубу.

 

Долучилися до участі в акції учні та педагоги Білопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2, які на пришкільній території на честь 70-ї річниці Перемоги насадили алею з саджанців дерева Сумах.

 

Активними учасниками акції стали учні та педагоги Ворожбянського НВК: ЗОШ І – ІІ ступенів – ДНЗ № 4, які на території школи насадили 10 кущів смородини, 30 декоративних кущів. На території шкільного лісництва висадили близько 3 тис. саджанців тополі. Під час толоки ними були упорядковані сквер, територію цвинтаря. Доглянуті могили учасників Великої Вітчизняної війни, педагогічних працівників школи, які не мають рідних.

Активними учасниками акції стали учні Білопільського НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 3, які провели в закладі операцію «Шкільне подвір’я – обличчя школи», до якої долучилися 158 учнів школи.

До 70-ї річниці Другої світової війни учні 7 – 8 класів допомогли впорядкувати садиби підопічним ветеранам, привели до належного вигляду могили невідомого Солдата та Віті Дудки. Що знаходяться на місцевих кладовищах. Разом з членами молодіжної організації «Хто, як не ми?», в рамках акції, учні прибрали смітник біля мосту по вул. Гагаріна та автобусну зупинку, доглянули клумби з першоцвітами на території школи.

 

Учні Біланівської ЗОШ І – ІІ ступенів під час «весняної толоки» на пришкільній території здійснили посадку дерев, яку присвятили 70-й річниці перемоги над нацистськими окупантами.

Активно сприяли у проведенні «Весняної толоки» ДП «Білопільський лісгосп» (Ю.В. Кальченко, М.В. Усиков), Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості (І.В. Ручкіна), які надали усім бажаючим учасникам толоки саджанці дерев для весняної посадки.

Робота в рамках соціально-освітнього проекту продовжується, спонукаючи всіх активно взятися за благоустрій міста, в якому ми всі живемо.

Переглядів: 636 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz