Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 11:17

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 15 » Молодь обирає здоровий спосіб життя
11:44
Молодь обирає здоровий спосіб життя

Велику роль відіграє спосіб життя кожного, в якому центральне місце посідає поведінка людей, їх психологічні установки, вчинки. Здоровий спосіб життя – це найбільш перспективний напрямок збереження та зміцнення здоров’я як дорослих, так і молоді.

Здоров’я – необхідна умова успішного розвитку кожної людини, її навчання, праці, добробуту, створення сім'ї і виховання дітей. Від ставлення людини до здоров’я багато в чому залежить його збереження і зміцнення. Навчити дітей берегти і зміцнювати своє здоров’я – одне з найважливіших завдань сучасної освіти.

Саме з метою популяризації і пропаганди серед учнівської молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення й підтримки талановитих дітей, 14 березня 2018 року, в Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». В програмі фестивалю було: конкурс літературно-музичних композицій; конкурс плакатів; конкурс фотографій.

Літературно-музичні, художньо-спортивні міні-композиції представили  команди-учасниці загальноосвітніх навчальних закладів району. Виступи були спрямовані на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоров’я, які відображалися у образній, гумористичній, художньо-спортивних формах та демонстрували особисті досягнення молоді у веденні здорового способу життя. Виступи команд відрізнялися оригінальністю, майстерністю, різноманітністю жанрів: вокальними, спортивними, хореографічними здібностями; були здоров’язбережувального та патріотичного спрямування.

За рішенням членів журі переможцями літературно-музичних композицій стали:

ІІ місцеВорожбянський НВК: ЗОШ І-Ш ст. - ДНЗ №1, команда «Майбуття»

ІІ місце – Білопільська ЗОШ-інтернат І – ІІІ ст. ім. А.С. Макаренка, команда «Здоровенькі були».

Представлені плакати відображали тематику здоров’я та пропаганду здорового способу життя. Переможцями в конкурсі плакатів стали:

І місцевихованці художньої студії «Палітра» Центру дитячої та юнацької творчості

ІІ місцеВорожбянська ЗОШ І-Ш ст.  №3

ІІІ місце Ворожбянський НВК: ЗОШ І-Ш ст. - ДНЗ №1

Переможці нагороджені грамотами ЦДЮТ за зайняті І, ІІ, ІІІ місця.

Висловлюємо подяку педагогам, які проводять роботу з питань формування навичок здорового способу життя серед учнівської молоді та дітям, що обирають здоровий спосіб життя.

 

Переглядів: 365 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz