Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 08:40

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 4 » Майстри країни мрій
15:54
Майстри країни мрій

         02.12.14 відбувся районний захід, присвячений Міжнародному Дню інваліда «Майстри країни мрій». У фойє районного будинку культури на гостей чекала виставка робіт дітей з обмеженими можливостями та майстер-класи за різними номінаціями, які довели, що кожна дитина має здібності, які можна розвивати.

         Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство і доки будуть люди поряд, які підтримають в скрутну хвилину, доти варто боротися з проблемами, хворобами, невдачами.

         Відкрили програму свята вихованці хореографічного колективу «Лаккі денс» Центру дитячої та юнацької творчості. З вітальними словами до глядачів звернувся перший заступник голови Білопільської районної державної адміністрації Іван Миколайович Місюра. Найактивніші учасники художньої самодіяльності, переможці обласних конкурсів та фестивалів – Олександр Бражник (вихованець районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів), Олег Камардін (вихованець районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів), Оксана Тимченко (майстриня гуртка «Народна вишивка» відділення соціально – побутової адаптації Білопільського районного територіального центру соціального обслуговування) нагороджені грамотами та подарунками від голови районної державної адміністрації Володимира Івановича Дурноп’яна та голови районної ради Валерія Олександровича Лютого. А також від керівництва району  всі діти отримали солодкі подарунки.

         У виконанні колективу вихованців центру соціальної реабілітації прозвучала пісня «Роса».

         Підняли настрій глядачам заходу гуморески П.Глазового від вихованців центру соціальної реабілітації та гумористичні сценки, фокуси вихованців дитячого будинку-інтернату, а також яскраві хореографічні номери («Моряцький танець», «Український танок») подарували вихованці дитячого будинку-інтернат.

         Доброта – це уміння співчувати іншій людині, відгукуватись на її горе.

         Настоятель Троїцького храму с.Річки протоієрей Богдан звернувся зі словами благословення та настанови не втрачати надію та віру в себе.

         Окрасою концертної програми став виступ вихованців циркової студії «Посмішка» ЦДЮТ. Підтримка від однолітків та щирі подарунки від лідерів районної Ради старшокласників ЦДЮТ стали для дітей з обмеженими можливостями доказом того, що їх розуміють і підтримують.

         Вже кілька років поспіль в районі проходить акція «Діти-дітям», в рамках якої від чистого серця учні шкіл вручили подарунки дітям з обмеженими можливостями.

         Після свята всі повертались з масою позитивних вражень, адже діти поділились власними досягненнями, почули слова підтримки, довели, що нічого неможливого в житті нема.

 

 

 

 

Переглядів: 699 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz