Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 16:15

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 7 » Летіть, пташенята, у доросле життя
15:57
Летіть, пташенята, у доросле життя

Школа раннього творчого розвитку «Малятко» при Центрі дитячої та юнацької творчості – це країна Дитинства, країна казок. Кожному з нас доводилося бувати в ній лише один раз. Згодом стежка до тієї країни заростає дорослими турботами і проблемами. Закінчення нашої школи — один з важливих етапів розвитку дитини, перший крок в  більш доросле життя. ШРТР «Малятко» - це не просто місце, де діти отримують перші ази дошкільного виховання, а Академія дошкільних наук. Це одна із сторінок біографії дитини, можливість відчути себе особистістю і проявити себе в колективі, а також навчитися не тільки читати і писати, але і дружити.

Перевідне свято, яке зібрало дітей ШРТР «Малятко», їхніх батьків, педагогів позашкільного закладу особливе, його не знайти в жодному календарі. В цьому святі зустрілися біль розлуки і світлі надії, сум розставання і радість зустрічі з майбутнім. Це випускний бал у ШРТР «Малятко» – одне з найперших свят, що знаменує перехід дітей на новий етап життя та у творчі об’єднання, студії, секції, гуртки ЦДЮТ за виявленими інтересами та здібностями. Ось і пролетів так швидко і практично непомітно безтурботний дитячий час, і прийшла пора готуватися до довгого і дуже цікавого періоду навчання в школі. Здається, зовсім недавно малюки вперше переступили поріг позашкільного закладу. Ласкаві руки педагогів тримали малюків, а в їх маленьких оченятах блищали сльозинки. За час перебування в «Малятку» вони навчилися товаришувати, писати, читати, малювати, рахувати, розв'язувати логічні задачі і розмовляти англійською мовою. Кожного нового дня  на них чекали цікаві заняття-подорожі у світ непізнаного і нерозгаданого,дивовижні відкриття, які допомагали дітям крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому, веселі ігри, зустрічі з казковими персонажами, друзями.

Випускний бал – особлива подія для кожної дитини і її батьків. До цього свята діти завзято готувалися: вивчили пісні, танці, вірші, інсценізації. На свято завітали казкові герої: Фея зі своєю помічницею феєчкою, які дарували дітям дива, Дюдюка, Карлсон, Буратіно і Мальвіна. Герої казок давали дітям безліч жартівливих порад і мудрих настанов у їх нове шкільне доросле життя. Діти змагалися в іграх: хто швидше складе портфель, читали слова, продемонстрували свої здібності з хореографії, гри на дитячих музичних інструментах, співали і читали вірші на англійській мові. Хвилюючі моменти не залишали байдужими ні дітей, ні батьків, ні гостей свята. Кожне слово, кожен віршик випускника були пронизані любов’ю, вдячністю за роки, проведені у Малятку.

Зі словами вітання виступила директор ЦДЮТ І.В.Ручкіна та вручила дітям посвідчення про закінчення школи «Малятка». У своєму вітальному слові зазначила, що дуже рада таким творчим і талановитим діткам, які щиро люблять свій рідний край та стануть повноцінними членами великої шкільної родини. Мали змогу висловити слова подяки і батьки майбутніх школяриків, адже роки, проведені їхніми дітьми у позашкільному закладі стануть добрим стартом для навчання в школі, запорукою подальших успіхів на навчальній ниві.

Та минув час, і ми не помітили, як малюки  вже виросли . Вони на порозі нового періоду їх життя – на порозі вступу в перший клас. Їх чекають нові дороги, нові відкриття, нові друзі, наставники.

Ми сподіваємося, що роки, проведені в нашому Малятку, не пройдуть для них марно, і вони ще не раз згадають ШРТР у своєму житті. Тож побажаємо, щоб у кожного малюка в неминучому дорослому житті обов’язково здійснилася дитяча мрія. Хай щастить вам у всьому. Здоров’я вам від Бога! Мирного неба над головою!

Дорогі батьки! Ми вдячні вам, що ви довірили нам своїх маленьких діточок. Злетіли роки, а з ними виросли і наші діти. І як би не поверталася наша доля, ми повинні пам'ятати, що діти – наша радість, наша надія, наше життя.

Переглядів: 454 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz