Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 23:49

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 28 » Інтелектуальний марафон математиків
16:57
Інтелектуальний марафон математиків

Майбутнє України – це її інтелектуальна могутність, творчий потенціал молоді, її бажання засвоювати нові знання, створювати технологічні новації, творчо мислити й приймати конструктивні рішення. Саме тому з метою підтримки та розвитку обдарованих дітей та учнівської молоді у клубі «Ерудит» Центру дитячої та юнацької творчості щороку проводиться інтелектуальні ігри, які розвивають розумові здібності, логічне мислення, спостережливість, сприяють розширенню світогляду, тренують пам'ять.

Основним завданням інтелектуальних ігор є виявлення та підтримка обдарованих дітей та учнівської молоді.

Цьогорічний інтелектуальний марафон по праву розпочав конкурс цариці всіх наук - математики. Змагалися ерудити 7-х класів. Конкурс проходив у 2 етапи: шкільний, тобто заочний, та районний.

За результатами шкільного етапу до участі у районному допущено 20 учнів з 9 навчально-освітніх закладів району.

Очний етап конкурсу відбувся 21 листопада поточного року і мав такі складові:

-         брейн - ринг;

-         бліц-турнір;

-         турнір ерудитів.

До складу журі входили керівники творчих об'єднань Центру дитячої та юнацької творчості фізико-математичного напряму, вчитель вищої категорії Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Наталія Василівна Ярова. Свою ерудицію та добру підготовку показали учні: Білопільської спеціалізованої школи І-ІП ступенів №1 Шестер Настя і Бієнко Марина;

Білопільської загальноосвітньої школи І-ІП ступенів №2 Матвієнко Інна та Костенко Віктор;

Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІП ступенів – ДНЗ №1 Пустовойтова Катерина;

Ворожбянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Яковчук Вікторія та Лісовенко Анна, які успішно пройшли два етапи гри. Але найкращими за результатами 2-х етапів конкурсу стали: учениця Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Котляр Дар'я;

учні Улянівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ Максим Панасовський та Богдан Денисенко, котрі і вийшли у фінал гри - турнір ерудитів. Пристрасті у фіналі конкурсу досягли найвищої точки. Гравці змагалися за кожен бал. Але у кожному турнірі завжди є переможець. І ним став учень Улянівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ Максим Панасовський, який і отримав почесне звання «Найрозумніший» та символ інтелектуальної гри – Сову. Друге і третє місця і грамоти Центру дитячої та юнацької творчості отримали відповідно учень Улянівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ Денисенко Богдан та учениця Білопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 Котляр Дар'я. Велика шана і подяка вчителям математики за підготовку учнів до конкурсу, а всім учасникам побажаємо здоров'я, мудрості та подальших успіхів.

Продовжують нашу інтелектуальну естафету юні екологи, для яких ми проводимо «Поле чудес». І окрім цього, учнів шкіл району чекають не менш цікаві й захоплюючі конкурси, турніри, змагання інтелектуального спрямування.

Ми будемо раді зустрічі з вами, юні ерудити!

Переглядів: 775 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz