Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 21.05.2024, 02:54

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 23 » Інтелектуальний ярмарок «Готуємося до ЗНО!»
15:19
Інтелектуальний ярмарок «Готуємося до ЗНО!»

         «Сильний той, хто може, може той, хто знає, в знаннях сила!» Під таким девізом 22 березня поточного року у Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов інтелектуальний ярмарок, тема якого – «Готуємося до ЗНО!»

         Мета проведення інтелектуальної гри: перевірка підготовки учнів 11 класів до здачі ЗНО, виявлення їхніх знань з гуманітарних та точних наук, а також вміння застосовувати набуті знання в нестандартних ситуаціях і швидко та раціонально приймати рішення.

         У грі прийняли участь 16 випускників Білопільських шкіл (крім Білопільського НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ №4) та 6 випускників Ворожбянських шкіл.

         Інтелектуальний ярмарок складався з 6 етапів:

  • інтелектуальної розминки;
  • тестів «Мова моя українська, мова моя материнська»;
  • бліцтурніру «Історичні віхи нашої держави»;
  • «Математичної мозаїки»;
  • анаграм;
  • турніру ерудитів.

         Учні показали достойні результати як з української мови, так і з історії України, але недостатньо уваги приділили вивченню математики.

         Найкращі знання показали випускники, які навчаються у науковому товаристві учнів Центру дитячої та юнацької творчості: Яковчук Вікторія, Білоног Станіслав, Бондаренко Максим, Котляр Даша, Кузіна Ірина, Цегельник Альона, Бієнко Марина.

         Набравши найбільшу кількість балів у фінал вийшли: Яковчук Вікторія, слухачка секції «Опір матеріалів» (Ворожбянська ЗОШ І-ІІІ ст. №3) та слухачі секції «Історія України» Бієнко Марина і Бондаренко Максим (Білопільська СШ І-ІІІ ст. №1).

         У турнірі ерудитів (фінальній грі) кожен учасник, вибравши шляхом жеребкування спеціальну тему, мав відповісти на 9 основних питань. Всі фіналісти показали достойні знання і до останнього питання йшли на рівні. За результатами набраних балів місця розподілилися так: перше – Бієнко Марина, друге – Яковчук Вікторія, третє – Максим Бондаренко.

         Голова журі Оксана Анатоліївна Сидоренко, методист  науково-методичної установи «Районний методичний кабінет відділу освіти Білопільської райдержадміністрації» підвела підсумки інтелектуального конкурсу – ярмарку, привітала переможницю і призерів та побажала учасникам гри здоров’я, успішного закінчення школи, вступу до престижних вузів України, а також подальшого самовдосконалення, прагнення до знань, уміння практично застосовувати їх у нестандартних ситуаціях, здійснення всіх мрій та сподівань.

         Переможниця та призери нагороджені дипломами та цінними призами Центру дитячої та юнацької творчості.

         Щира подяка батькам за відкритість до спілкування та постійну співпрацю з Центром дитячої та юнацької творчості у справі виховання обдарованої юні.

Переглядів: 440 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz