Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 02:00

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 28 » І пізнавально, і корисно
17:15
І пізнавально, і корисно

28 грудня у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася науково – практична конференція слухачів наукового товариства учнів .

Мета конференції – формування зацікавленості учнів до науково – дослідницької роботи, а також  підведення  підсумків діяльності за І семестр.

Свої наукові роботи презентували слухачі секцій: «Теоретична механіка та опір матеріалів», керівник В.О.Смірнов, «Математика та комп’ютерна механіка», керівник О.О.Жульов, «Основи біохімії», керівник В.І.Кіктенко, «Основи біології», керівник В.В.Довбня, Школи краєзнавчих знань, керівник В.І.Пєскова, ТО поглибленого вивчення предметів напрям «Математика», керівник М.М.Науменко.

Відмічу відразу: все, що говорилося на конференції було б,на мою думку, цікавим і корисним практично для кожного старшокласника, який прагне удосконалювати знання у відповідній галузі науки, техніки, культури, розвивати свої інтелектуальні та творчі здібності. Тому що кожен учасник конференції презентував свою роботу з наукової точки зору , представляв цікаві факти, про які можна дізнатися внаслідок проведення наукових досліджень чи пошукової діяльності.

Особливий інтерес у журі , до складу якого входили керівники всіх секцій НТУ, викликали науково-конструкторські проекти «Побудова внутрішніх силових факторів для багато прольотної статично визначеної балки», доповідач Олександр Тесленко, «Визначення  внутрішніх зусиль у фермі і арці», доповідач Борисов Сергій, «Знаходження моментів інерції в складних перерізах», доповідач Владислав Литовченко, керівник В.О.Смирнов. «Зорова сенсорна система. Будова ока», доповідач Карина Кирноз, керівник О.О.Жульов. «Регуляція травлення. Харчування та потреби організму», доповідач Сєлін Максим, керівник В.І.Кіктенко. Члени журі також гідно оцінили ерудованість та логічне мислення учасників конференції.

 

Підбила підсумки конференції директор Центру дитячої та юнацької творчості І.В.Ручкіна. Вона зокрема зазначила, що юні науковці і їхні керівники працюють плідно, що знання, набуті у науковому товаристві, стануть добрим підґрунтям під час опанування майбутніх професій, а також для успішних занять у вищих навчальних закладах. Ірина Вікторівна побажала всім учасникам конференції подальших успіхів у навчанні, досягнення поставленої мети, а також закликала і слухачів НТУ, і керівників секцій пропагувати діяльність наукового товариства учнів, залучаючи до нього нових слухачів, адже навчання в науковому товаристві і цікаве, і корисне.

                                                                                              А.Солорєва

Переглядів: 688 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz