Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 18:30

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 28 » Фотоконкурс «Квітуй рідне місто моє» збирає небайдужих
17:24
Фотоконкурс «Квітуй рідне місто моє» збирає небайдужих

У рамках районного соціально-екологічного проекту «Земля наш спільний дім, іншої немає і бути не може» в Центрі дитячої та юнацької творчості пройшов районний фотоконкурс «Квітуй рідне місто моє», метою якого є через красу рідного краю привернути увагу громадськості до актуальних проблем охорони природи, сприяти усвідомленню нерозривної єдності людини з природою. Викриття негативних наслідків діяльності людини в природі.

Конкурс проходив у двох номінаціях: «Краса рукотворної природи», «Скривджена земля».

У фотоконкурсі прийняли участь учні:

Білопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2

Білопільського НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 3

Білопільського НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 4

Білопільської ЗОШ-інтернат І – ІІІ ступенів ім. А.С.Макаренка

Ворожбянського НВК: ЗОШ І – ІІ ступенів – ДНЗ № 4

Ободівського НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ

У своїх фотороботах учасники конкурсу намагалися відобразити красу рідного краю, позитивний і негативний вплив людини на природу.

За підсумками журі конкурсу у номінації «Краса рукотворної природи» І місце виборов Ворожбянський НВК: ЗОШ І – ІІ ступенів – ДНЗ № 4, ІІ місце – Білопільський НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 4, ІІІ місце поділили: Білопільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2 та Білопільська загальноосвітня школа-інтернат І – ІІІ ступенів ім. А.С.Макаренка.

У номінації «Скривджена земля» І місце посіла Білопільська загальноосвітня школа-інтернат І – ІІІ ступенів ім. А.С.Макаренка, ІІ місце – Білопільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2, ІІІ місце – Білопільський НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 4.

Під час роботи виставки фоторобіт було запроваджено приз глядацьких симпатій, який отримають конкурсанти, чиї роботи кращими визначили самі відвідувачі виставки.

   

За результатами глядацьких симпатій І місце отримали фотороботи Хоменко Альони (Білопільський НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 3), Вороненка Олега (Білопільський НВК: ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ № 4); ІІ місце виборола робота Реви Яни (Ворожбянський НВК: ЗОШ І – ІІ ступенів – ДНЗ № 4); ІІІ місце отримали фотороботи: Цендиліані Руслана (Білопільська загальноосвітня школа-інтернат І – ІІІ ступенів ім. А.С.Макаренка), Пономаренка Марка (Білопільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2).

Робота за завданнями проекту триває. Не стійте осторонь існуючих екологічних проблем, не бійтеся висловлювати свою громадську позицію, давайте разом помічати процеси, що відбуваються в природі в результаті людської діяльності.

Разом все ще можна виправити.

Методист ЦДЮТ Л.Пінчук

Переглядів: 672 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz