Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 19:34

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 26 » Фестиваль Дружин юних пожежних об’єднав учнівську молодь
17:08
Фестиваль Дружин юних пожежних об’єднав учнівську молодь

17 квітня в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних з участю інспектора 20Державної пожежно-рятувальної частини Управління 20 служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Артема Анатолійовича Тимошика. У змаганнях взяли участь 7 команд загальноосвітніх шкіл району, а саме дружина «Юність» Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. С.М. Гордієнка, дружина «Вогняні серця» Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №3, дружина «Палаюче серце» Білопільської ЗОШ - інтернат І-ІІІ ст. ім. А.С. Макаренка, дружина «Пульс життя» Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №4, дружина «Іскорки» Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №1, дружина «Юні рятівники» Ворожбянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3, дружина «Стріла» Куянівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ.

Упродовж року команди ДЮП вивчали історію розвитку пожежної справи, засоби і способи порятунку людей та отримували поглиблені знання й практичні навички щодо дій у різних життєвих ситуаціях.

А результат своєї пропагандистської роботи продемонстрували членам журі у формі домашнього завдання на тему «З вогнем не жартуй, життя своє цінуй!».

За умовами фестивалю команди змагалися за найвищі оцінки у конкурсах: «Домашнє завдання», «Медицина», «Знавець грибів».

Талановиті та творчі ДЮПівці у конкурсі «Домашнє завдання» через театральні постановки, пісні, літературні інсценівки піднімали актуальні питання протипожежної та техногенної безпеки, пропагували здоровий спосіб життя, розповідали як необхідно діяти у різних життєвих та надзвичайних ситуаціях, аби допомогти собі та ближньому.

Загалом, в усіх виступах команд без винятку було одне: правила безпеки треба знати і пам'ятати, а у випадку лиха можна сподіватися на допомогу працівників пожежно-рятувальної служби.

Учасники вражали членів журі та глядачів театралізованими виступами, акторською майстерністю, хореографією і вокалом, кмітливістю, дотепними та влучними жартами, були надзвичайно артистичними, а також закликали бути завжди пильними, бо лише так можна допомогти дорослим і зберегти не одне життя. Учасники виголошували основні постулати безпеки, застосовуючи різноманітні засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр.

Члени журі відзначили нові погляди дітей на виклики сьогодення. Зокрема, юні рятувальники не оминули увагою тему правильного поводження із вибухонебезпечними предметами та підозрілими знахідками як часів минулих війн так і сучасності.

У цікавій та творчій боротьбі найкраще тематику фестивалю, на думку журі, представила дружина «Пульс життя» Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №4

За рішенням журі переможцями стали:

І місце – Дружина «Пульс життя» Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №4

ІІ місце – Дружина «Юність» Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. С.М. Гордієнка

ІІІ місце – Дружина «Іскорки» Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №1

Всі присутні та учасники фестивалю отримали позитивні емоції, а команди-переможці І, ІІ, ІІІ місця нагороджені грамотами та солодкими подарунками від організаторів фестивалю, а Дружина «Пульс життя» Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ №4 виборола право боротися за першість на обласному етапі Фестивалю Дружин юних пожежних.

Переглядів: 374 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz