Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 20:29

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 4 » Ерудити української мови
15:14
Ерудити української мови

В Україні з’явились нові тенденції щодо розвитку освіти на сучасному етапі. Держава потребує творчих, діяльних, обдарованих, інтелектуально і духовно розвинених громадян. Тому центром концепції розвитку навчальних закладів позашкільної освіти є творча особистість, робота із здібними та обдарованими дітьми.

За даними психологів, яскрава обдарованість у більшості випадків виявляється не раніше, ніж у віці 13 – 14 років. Тому Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості забезпечує роботу дітей не лише в творчих об’єднаннях, секціях НТУ, студіях, де діти працюють над розвитком своїх практичних вмінь і навичок, а й на розвиток інтелектуальних лідерських та організаторських здібностей і обдарувань.

В закладі створений і діє клуб «ЕруДіти» – ерудовані діти. Основною метою якого є виявлення та розвиток інтелектуальної обдарованості, розширення світогляду та академічних знань учнів, розвиток організаторської та лідерської обдарованості у старшокласників, організація альтернативних форм проведення змістовного дозвілля.

Згідно плану роботи клубу в поточному навчальному році проведені інтелектуальні ігри – конкурси: математичних ерудитів (7, 10 кл.), «Найрозумніший» географічного напряму (6 кл.).

27 березня 2012 року у клубі відбулася фінальна інтелектуальна гра – конкурс ерудитів української мови, метою якої було підвищення рівня знань учнів з української мови, розвиток логічного мислення, пам’яті, уваги, творчих здібностей учнів, виховання у дітей духу патріотизму та демократичних цінностей, старанності, культури мови.

У конкурсі взяли участь учні 9 класів Білопільської ЗОШ І –ІІІ ст. № 2, Білопільської ЗОШ І –ІІІ ст. № 4, Білопільської ЗОШ – інтернат І – ІІІ ст. ім. А.С. Макаренка, Ворожбянської ЗОШ І – ІІІ ст. № 3, Куянівського НВК: ЗОШ І –ІІІ ст. – ДНЗ.

Гра складалася з трьох частин: брейн-рингу, бліцтурніру та турніру ерудитів з 3 учасниками, які лишилися після проведення бліцтурніру.

За кількістю набраних балів у турнірі ерудитів титул «Найрозумніший» здобула Чечель Світлана, учениця Білопільської ЗОШ І –ІІІ ст. № 2. Друге почесне місце посіла Бондаренко Тетяна, учениця Куянівського НВК: ЗОШ І –ІІІ ст. – ДНЗ. Туренко Лілія, учениця Куянівського НВК: ЗОШ І –ІІІ ст. – ДНЗ лишила за собою третє місце. Переможці були нагороджені дипломами ЦДЮТ та солодкими призами.

Переглядів: 747 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz