Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 17.05.2024, 15:03

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 12 » Ерудит -2015
12:27
Ерудит -2015

Систематизувати та узагальнити знання учнів з краєзнавства, познайомити з історією рідної Білопільщини, її видатними особистостями та виявити найерудованіших учнів району  - мета інтелектуальної гри «Ерудит -2015», яка відбулася 11березня в Центрі дитячої та юнацької творчості.

         У грі взяли участь учні 10-их класів навчально-освітніх закладів району:

Ворожбянської ЗОШ І-ІІІ ст. №3;

Білопільської СШ І-ІІІ ст. №1;

Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №2;

Білопільського НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. №4;

Білопільської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. ім. А. С.Макаренка.

         «З раннього дитинства людина прагне пізнати навколишній світ. Бажання побачити щось нове перетворюється в своєрідне захоплення. Романтика пізнання – чи не найдорогоцінніша особливість краєзнавства та туризму. Краєзнавство – це наука про нас, про нашу землю, історію, наші звичаї, про річки та села, пісні та мову, про наш дім. Тому і зібралися ми сьогодні, щоб визначити серед вас найерудованішого учня. Переможець здобуде титул «Ерудит -2015…» – так розпочала захід завідувач відділом туристсько-краєзнавчої роботи  та ведуча конкурсу Тетяна Олександрівна Бицан.

         Конкурс складався з 6 етапів:

  • експромт-завдання, на якому учасники без підготовки повинні були представити міні-розповіді про те, як вони проводять свій вільний час;
  • другий етап складався з питань про природу та історію рідного міста;
  • сфера знань третього етапу – література та народна творчість;
  • четвертий етап – знання архітектурних пам’яток Білопільщини

У п’ятому етапі змагалися 3 учасника, які набрали найбільшу кількість балів: Пивоварова Наталія (Білопільська школа-інтернат), Стрельникова Єлизавета (Ворожбянська ЗОШ І-ІІІ ст. №3),Мостова Марія (Білопільська ЗОШ І-ІІІ ст. №2). Учні повинні були показати свої знання з тем: «Країни світу», «Тварини», «Географія», «Мистецтво», «Культури світу», «Музичне мистецтво».

 У фінал за найбільшою кількістю балів вийшли: Стрельникова Ліза та Мостова Маша. Учасники фіналу продемонстрували свої знання з історії, літератури,мистецтва, культури світу, географії та природи. Під час гри фіналістки продемонстрували неабияку кмітливість, винахідливість, швидкість та довели, що вони – найерудованіші учениці.

         Відповіді учасників оцінювало журі, яке визначило, що переможницею районної інтелектуальної гри «Ерудит-2015» стала учениця Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Мостова Марія. Зав. відділом по роботі з обдарованими дітьми та учнівською молоддю А. І.Солорєва, від імені дирекції закладу, привітала переможця та нагородила грамотою Центру дитячої та юнацької творчості та символом мудрості – сувеніром «Сова»

Вітаємо Мостову Марію, бажаємо їй здоров’я, подальших успіхів у навчанні, романтики навколосвітніх подорожей!

 

Учасники гри – учні 10-х класів навчально-освітніх закладів м. Білопілля та м. Ворожби

 

Фіналістки гри: Мостова Марія та                  Нагородження переможниці

Стрельникова Єлизавета

«Людина приходить у світ для того, щоб постійно вдосконалювати, насамперед себе, свій духовний світ, свої знання, уміння, навички, здібності»

Переглядів: 670 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz