Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 16.05.2024, 23:21

Білопільський Центр дитячої та юнацької творчості

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Еко-Новий рік – 2015 на Білопільщині
09:31
Еко-Новий рік – 2015 на Білопільщині

         Ось і позаду Новорічне свято: прекрасне, чарівне, сповнене сюрпризів та подарунків. Зустрічати його ми намагалися красиво і по справжньому святково з пухнастою, запашною ялинкою.

         Але на жаль традиції святкування призводять до загибелі мільйонів зелених «лісових красунь». На вирішення дилеми: «Яке свято без ялинки і як зберегти життя зеленим ялинкам?» прийшли юні природолюби:

Білопільського Центру дитячої та юнацької творчості;

Білопільської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2;

Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ № 3;

Білопільського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ № 4;

Білопільської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. ім. А.С.Макаренка;

Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ № 1;

Ворожбянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3;

Ворожбянського НВК: ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ № 4;

Рижівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ;

Павлівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ;

Вирівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

Ганнівсько-Вирівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

Куянівського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ ;

Товстянського НВК «ЗОШ І –ІІІ ст. – ДНЗ»;

Біланівської ЗОШ І-ІІ ст.;

Іскрисківщинського НВК «ЗОШ І-ІІІ – ДНЗ»;

Річківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», які стали активними учасниками районної екологічної кампанії «Еко – Новий рік», яка проходила з 25 грудня до 15 січня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості. Метою екологічної кампанії було проведення практичних природоохоронних заходів та екологічної пропаганди щодо охорони, збереження та примноження хвойних насаджень країни; розвиток пізнавальних інтересів та творчих можливостей у дітей та учнівської молоді.

      В рамках кампанії було організовано та проведено районний конкурс-виставку новорічних композицій «Замість ялинки – зимовий букет». Безмежну фантазію виявили учні та вихованці при створені новорічних букетів, композицій, новорічних  вінків, стилізованих ялинок. За допомогою природних матеріалів: шишок, сухих покритих мохом гілок, трав, ягід, макаронних виробів, серветок, паперу, бісеру, ялинкових прикрас, мініатюрних іграшок, декоративних свічок – які були використані при створені творчих робіт діти довели, що використавши фантазію та бажання  можна замінити традиційне хвойне дерево і врятувати життя не одній ялинці.

 

         Юні природолюби загальноосвітніх та позашкільного закладів представили на районний конкурс авторські екологічні казки на тему: «Чудеса в новорічному лісі», в яких закликали врятувати зелених красунь.

         Творчі, талановиті діти, юні художники Білопільщини прийняли участь у районному конкурсі малюнків та плакатів «Пригоди ялинки після новорічних свят» та «Зима – чарівниця», в яких відтворили своє бачення використання ялинки після новорічних свят та закликали і дорослих, і дітей не рубати живі хвойні дерева до новорічних свят. Юннати прийняли участь у районному конкурсі на кращу пропагандистську листівку по темі: «Живи ялинко». Діти виготовили та розповсюдили по місту листівки-заклики «Живи ялинко», в яких закликали не рубати цілі хвойні дерева до Новорічних свят, а замінити їх композицією з хвойних гілочок.

 

         По завершенню екологічної кампанії «Еко – Новий рік – 2015» були підведені підсумки районних конкурсів. Кожна дитяча робота була відмічена організаторами кампанії, не залишилися поза увагою.

         Юні природолюби звернулися до всіх жителів Білопільщини. Милуйтеся зеленими красунями, які ростуть навколо нас, насолоджуйтесь їх ароматом та бережіть їх для наступних поколінь!

         Не залишайтеся байдужими , бережімо нашу природу!

Переглядів: 725 | Додав: bilop-cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz